DARREN STAPLES Afp
ZVIJEZDA NA UDARU

Legenda se žestoko obrušila na Haalanda: ‘Ponaša se kao razmaženo derište‘

Keane je već neko vrijeme u svađi sa zvijezdom Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2024. 09:25

Manchester City proteklog je vikenda upisao veliku pobjedu protiv Wolverhamptona 5:1 i tako dalje puše za vrat Arsenalu koji ima bod više, ali i utakmicu više od Građana. Junak utakmice za City bio je Erling Haaland.

Norveški golgeter postigao je četiri pogotka i još jednom pokazao o kakvoj se klasi radi, no ipak je obilježio utakmicu negativnom sekvencom. Naime, Pep Guardiola odlučio ga je izvaditi iz igre u 82. minuti kada ga je zamijenio Julian Alvarez što se Haalandu nije svidjelo te se i sam ponio kao malo dijete. To nije promaknulo nogometnom svijetu te ga je legenda irskog nogometa, a danas analitičar Sky Sportsa Roy Keane žestoko popljuvao u studiju:

- Vidjeli smo da je Haaland zamijenjen i da nije najbolje reagirao. Štoviše, ponašao se kao razmaženo derište. Oni pobjeđuju, zabija golove pa se i zaboravi na njegovo ponašanje, ali ovo nije u redu - rekao je Keane.

IZJAVU POGLEDAJTE OVDJE

Irska legenda već je neko vrijeme u svađi s Haalandom, ranije je kazao da je on igrač na razini League Two (četvrti rang):

- Generalno je razina njegove igre jako loša. Ispred gola je najbolji na svijetu, ali sve ostalo je baš loše. Mora se popraviti, izgleda kao igrač četvrtog ranga.

Linker
06. svibanj 2024 09:26