David Trezeguet

 SAABI JEAKESPIER Anadolu Via Afp
SUDSKI PROCES

Legenda u središtu skandala, bivša supruga sipa teške optužbe: ‘Za njega sam bila samo domaćica, uništio me‘

Trézéguet je najpoznatiji zbog svojih igara u Monacu i Juventusu
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 12:13

Legendarni igrač francuske reprezentacije i Juventusa David Trézéguet trenutno je u središtu skandala. Bivša žena Belén Cosme optužila ga je za "psihološko i verbalno nasilje". Slučaj je sada završio na sudu.

Osim toga, optužila ga je da ne plaća alimentaciju za sina, kao ni stanarinu što je bio dogovor kada su se rastali. Cosme tvrdi da joj je Francuz branio da pronađe svoj posao dok je bila s njim.

- Nije mi dao da radim, za njega sam bila samo domaćica. Uništio mi je samopouzdanje toliko da nisam mogla odgajati vlastitog sina. Problem je što posljedice njegovog ponašanja ne trpim samo ja, već i naš sin. Rekao mi je da mi život prestaje biti bajka jer me ostavlja - rekla je Cosme za El Mundo.

Trézéguet je najpoznatiji zbog svojih igara u Monacu i Juventusu, koji ga je doveo za 23 milijuna eura. Trenutak karijere mu je zlatni gol u finalu Europskog prvenstva 2000. protiv Italije. Golom u 103. minuti donio je Francuskoj njihov posljednji naslov europskog prvaka. Sada se njegovo ime po naslovnici provlači iz puno lošijih razloga.

Linker
05. listopad 2024 15:41