Hajdukovi navijači s Giorgiom Chiellinijem

 DPH LOS ANGELES/FACEBOOK
GIORGIO, VRIME JE...

FOTO: Legendarni Talijan pozirao s Hajdukovim šalom, fotografija ubrzo postala globalno viralna

Dvojica Hajdukovih navijača stigla su ‘okinuti‘ zajedničku fotografiju sa slavnim igračem
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. ožujak 2023. 13:54

Donedavna velika nada Hajduka Stipe Biuk otvorio je novo poglavlje svoje nogometne karijere debitantskim nastupom za Los Angeles FC.

Aktualni prvak američkog MLS-a otvorio je sezonu domaćom pobjedom protiv Portland Timbersa 3:2, a mladi hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 66. minuti umjesto meksičkog napadača Carlosa Vele.

Vodeći pogodak za LAFC postigao je Giorgio Chiellini, legendarni talijanski stoper koji je ostavio dubok trag u Juventusu i reprezentaciji Italije.

Svoje veteranske dane Chiellini provodi uživajući u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje bogato iskustvo ovaj 38-godišnji stoper prenosi na mlađe suigrače.

Chiellini je nakon pogotka i pobjede bio odlično raspoložen te nije odbio priliku za fotografiranje s navijačima Hajduka koji su pred objektiv stigli opremljeni šalom svog omiljenog kluba.

Zna se da hajdukovaca ima u cijelom svijetu, nije ništa čudno da neki od njih žive i u metropoli američkog zapada. Ne samo to, već su pristalice Bijelih organizirani u Društvo prijatelja Hajduka iz Los Angelesa.

Dvojica Hajdukovih navijača koji su stigli podržati Biuka u njegovom debiju za LAFC na zajedničkoj su fotografiji pozirali s Chiellinijem, a ista je ubrzo postala viralna među brojnim Hajdukovim navijačima.

Kako to već ide kad je Hajduk u pitanju, vjerojatno će uskoro po međumrežju početi kolati i slogan: ‘‘Giorgio, vrime je!‘‘...

Linker
27. travanj 2024 02:40