FRANCK FIFE Afp
KONAČNA POTVRDA

Luka Modrić kratko napušta Vatrene kako bi nazočio velikoj svečanosti u Realu! Ugovor je već potpisao...

Na ceremoniji će biti i novo Realovo pojačanje koje je također igralo na Poljudu u utorak.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2022. 16:44

Velika će to biti srijeda za madridski Real. Barem u smislu održavanja svečanosti, ali i pripreme za sljedeću sezonu. Jer, i u njoj će, sada je to sasvim jasno, kao "bijela desetka" igrati Luka Modrić. Poznati talijanski novinar Fabrizio Romano najavio je na svojim društvenim mrežama da će za Modrića u Realu u srijedu biti održana svečanost u povodu potpisivanja novoga ugovora u Realu. Tamo će biti i Florentino Perez, predsjednik kraljevskog kluba.

Na svečanosti će biti predstavljen i jedan novi igrač. U velikom poslu Real je doveo Aureliena Tchouamenija, francuskog nogometaša koji stiže iz Monaca. Zanimljivo, Modrić i Tchouameni u utorak su na Poljudu igrali jedan protiv drugoga u Ligi nacija, a sad će se kratko pozdraviti sa svojim reprezentacijama kako bi stigli u Madrid na potpisivanje, svatko svoga ugovora. Nakon toga odmah će se zaputiti natrag u kampove svojih nacionalnih vrsti.

Romano tvrdi da je Modrić već potpisao ugovor nakon finala Lige prvaka u kojem je Real stigao do 14. titule prvaka Europe, pobjedom protiv Liverpoola. Dakle, za Luku će srijeda biti samo "promotivna", dok će Tchouameni imati službenu inauguraciju kao član Reala.

Španjolski dnevnik AS Modriću je posvetio veliki tekst u povodu njegovog dolaska u Madrid u srijedu. List piše kako je kapetan Vatrenih dobio posebno dopuštenje da ode na svečanost koju će mu upriličiti u klubu, ali kako će već sljedećim letom biti natrag u reprezentaciji. Dok će Tchouameni imati posebno predstavljanje uz press-konferenciju, to u Modrićevom dijelu neće biti slučaj. Svečanost će biti kratka, sa svega nekoliko uzvanika.

Linker
21. travanj 2024 09:31