Alejandro Garnacho

 DARREN STAPLES Afp
NASTAVAK LOŠE FORME

Manchester United doživio novi antiklimaks, Nottingham u završnici osigurao pobjedu

Crveni vragovi upisali su deveti poraz u prvih dvadeset utakmica Premier lige
Piše: HinaObjavljeno: 30. prosinac 2023. 21:13

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su i deveti poraz u prvenstvu, izgubivši 1-2 u subotu kod loše rangiranog Nottingham Foresta.

Crveni vragovi, su sedmi na tablici, s devet bodova manje od lidera, ali su doživjeli čak deveti poraz u prvih dvadeset utakmica Premier lige, četiri dana nakon što su svrgnuli Aston Villu (3-2) zahvaljujući golu Rasmusa Højlunda.

Danac, bolestan, nije bio u subotu na City Groundu, a Marcus Rashford je bio taj koji se istaknuo ispred gola. Engleski krilni napadač, kritiziran zbog nedovoljnog učinka, zabio je treći prvenstveni pogodak ove sezone, prvi od 3. rujna. No, njegov pogodak u 77. minuti su poništili golovi Nicolasa Domingueza (64.) i Morgana Gibbs-Whitea (82), ostavljenih potpuno samih od Unitedove rastresene obrane.

Vratar Matt Turner refleksnom je obranom u 96. minuti omogućio je Nottinghamu pobjedu, pa su sada 15. s pet bodova ispred prvog koji na poziciji s koje se ispada Lutona, a pod vodstvom novog trenera Nuna Espirita Santa Forest niže drugu pobjedu zaredom.

Linker
28. travanj 2024 12:27