LUIS ROBAYO/AFP/PROFIMEDIA
OŠTRO PROTIV URUGVAJA

Messi se oglasio nakon ružnih scena i ispada na La Bomboneri: ‘Mladi igrači moraju naučiti jednu stvar‘

Slavni Argentinac sudjelovao je u naguravanju na utakmici protiv Urugvaja
Piše: SNObjavljeno: 17. studeni 2023. 13:06

Argentina je s četiri pobjede otvorila južnoameričke kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026., ali toj seriji je noćas došao kraj. Svjetske prvake je pobijedio Urugvaj s 2:0 i to na njihovoj La Bomboneri, usred Buenos Airesa.

Utakmicu su obilježili prekršaji i sukobi, a najžešće je zaiskrilo u 20 minuti kad je Mathias Olivera ušao u okršaj s Rodrigom De Paulom. Počelo je uvredama i naguravanjem, a onda je u sukob ušao i Lionel Messi koji je dotrčao do Olivere, odgurnuo ga prvo desnim laktom, a potom i lijevom rukom primio za vrat. Nakon utakmice slavni je Argentinac komentirao cijeli slučaj.

- Utakmice protiv Urugvaja su uvijek takve, a radije neću reći što mislim o tome. Mladi igrači moraju imati poštovanja prema starijima. Ovakve utakmice su uvijek intenzivne i teške, ali uvijek s dosta poštovanja. To mladići moraju naučiti.

OKRŠAJ IGRAČA I MESSIJEV ‘LAKAT‘ POGLEDAJTE OVDJE

Messi je istaknuo kako Marcelo Bielsa radi dobar posao s reprezentacijom Urugvaja.

- Vidi se njegov dodir, uvijek se vidi njegov dodir u bilo kojoj momčadi koju vodi, bilo da je riječ o klubu ili reprezentaciji. Bilo nam je teško igrati protiv njegove momčadi. Igraju intenzivno i čvrsto, imaju dosta fizički jakih i brzih igrača u sredini terena i bilo nam je teško uhvatiti ritam.

Argentinu sada čeka utakmica protiv Brazila u utorak.

- Moramo se podići nakon ovog poraza i odigrati veliku utakmicu u Brazilu. Igranje na Marakani nikada nije lako - istaknuo je Messi.

Linker
08. svibanj 2024 23:53