Ivor Pandur

 ORANGE PICS BV/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Orange Pics Bv/alamy/alamy/profimedia
BROJKE NE LAŽU

Mladi Hrvat briljira! Drugi tjedan u nizu našao se ispred Modrića, odigrao je fantastično

Na ljestvici najbolje ocijenjenih HR nogometaša nalaze se otpisani dinamovac, bivši igrač Hajduka...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. listopad 2022. 14:15

Najbolji hrvatski nogometaš u 10 najboljih europskih liga prema ocjenama SofaScorea prošlog vikenda bio je Ivor Pandur. Ovaj 22-godišnji vratar Verone briljira na posudbi u nizozemskoj Fortuni Sittard, a za svoju je prezentaciju na gostovanju kod Feyenoorda (1:1) dobio ocjenu 9.

Bivši Rijekin golman u Rotterdamu je obranio čak 10 udaraca domaćih nogometaša, od kojih je sedam bilo upućeno unutar kaznenog prostora. Mladi hrvatski reprezentativac očito se odlično snašao u novoj sredini, već je drugo kolo zaredom u ovom odabranom društvu.

Drugi je od Hrvata po ocjenama bio reprezentativac Borna Barišić koji je dobio 7.5 za prikazano u domaćem remiju Glasgow Rangersa s Livingstonom (1:1), dok je treće mjesto pripalo kapetanu Vatrenih Luki Modriću uz ocjenu 7.4 za Realov ogled sa Sevillom (3:1) u kojem je postigao vodeći pogodak.

Na visokom četvrtom mjestu nalazi se mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović kojeg je Bayern ove sezone posudio nizozemskom Vitesseu. Vidović je zabio za vodstvo u domaćoj pobjedi protiv Emmena (2:1).

U poretku 10 najboljih Hrvata u 10 najboljih liga slijede Marijan Čabraja (Hibernian), Borna Sosa (Stuttgart), Antonio Čolak (Glasgow Rangers), Domagoj Bradarić (Salernitana), Petar Musa (Benfica) i Tin Jedvaj (Lokomotiv Moskva).

image
SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Linker
02. svibanj 2024 11:31