CRISTINA QUICLER/AFP/PROFIMEDIA
‘MAKSIMALNI INTENZITET‘

Modrić glavni junak novog hit videa! Svi bruje o onome što je napravio Bellinghamu

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentaciju nije štedio najboljeg strijelca Reala ove sezone
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 09. prosinac 2023. 10:25

Real Madrid danas gostuje kod Betisa u prvenstvu (16.15) s dodatnom potrebom za pobjedom kako bi izvršio pritisak na Barcelonu i Gironu koji igraju međusobno. Carlo Ancelotti moći će računati na nekoliko igrača koji se vraćaju u akciju.

Kraljevski klub muku muči s ozljedama u ovom dijelu sezone. Tako trenutno ima sedam nedostupnih igrača, a povratkom Kepe i Luke Modrića mogao bi olakšati situaciju. Baskijski vratar bio je na klupi protiv Granade, ali je Ancelotti ipak prednost dao Luninu nakon njegovih dobrih igara. Međutim, u Sevilli se očekuje povratak Kepe u prvu postavu. Također, Modrić je zaliječio probleme s bedrom, zbog kojeg je propustio dvije utakmice, te se nagađa da bi se mogao vratiti u početnih jedanaest.

Da je dovoljno spreman za početi od prve minute, dokazuje i isječak s treninga Madriđana kojeg je objavio španjolski AS:

"Hrvat na treninzima daje sve od sebe, a to je opet jasno pokazao u posljednjoj sesiji bijelih. Maksimalni intenzitet", pišu Španjolci.

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentaciju nije štedio najboljeg strijelca Reala ove sezone, Judea Bellinghama. Nakon što ga je ovaj pokušao proći, Modrić je oštrim klizećim startom pokazao da je spreman za današnju utakmicu. Ugledni španjolski list izdvaja ovu situaciju kao primjer posvećenosti koja je Modrića održala u kraljevskom klubu u 39. godini.


AS predviđa ovakav sastav Reala za utakmicu u Sevilli: Kepa; Lucas Vázquez, Rüdiger, Alaba, Mendy; Modrić, Valverde, Kroos, Bellingham; Brahim, Rodrygo.

Linker
17. svibanj 2024 15:46