JAIME REINA Afp
SAMO TREBA ZAIGRATI

Modrić oduševljava Španjolce: ‘Ancelotti je Luki dao ključeve momčadi, a to je kao ulaganje u državne obveznice‘

Modrić je svoju prisutnost standardno pokazao dominacijom u sredini terena
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 14. travanj 2024. 11:23

Real Madrid je u 31. kolu napravio važan korak prema osvajanju naslova u La Ligi. U gostima protiv Mallorce slavili su pogotkom Aureliena Tchouamenija u 48. minuti. Međutim, Marca se nije raspisala o Francuzu, već je još jednom pohvalila nastup Luke Modrića.

Modrić je u utakmici protiv Mallorce odigrao 86. minuta. Nije se upisao u strijelce, a nije bio ni asistent. Ipak, hrvatska desetka na terenu je ostavila dobar dojam. Zabilježio je tri ključna dodavanja te je i kreirao jednu veliku priliku. Modrić je svoju prisutnost standardno pokazao dominacijom u sredini terena.

Na njegove predstave Marca nije ostala nijema. Španjolske novine pohvalile su Modrića u pregledu utakmice.

- Ancelotti je dao ključeve ekipe Modriću što je isto kao i ulaganje u trezorske zapise. Svaka lopta koja ide preko Modrića poboljšava situaciju na terenu, iako Hrvat na Son Moixu nije bio okružen ‘nedodirljivima u prvih 11‘ kakav je i sam nekad bio, jer njegov status se promijenio. Međutim, to ne znači da on i dalje nije koristan u Madridu. Štoviše, realnost je potpuno suprotna - napisala je Marca nakon utakmice.

Real Madrid je pobjedom zadržao osam bodova prednosti nad Barcelonom koja je u 31. kolu svladala Cadiz. Obje ekipe u utorak, odnosno srijedu imaju uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka dok ih za vikend čeka El Clásico.

Linker
16. travanj 2024 13:01