RICARDO LARREINA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
HVALOSPJEVI ŠPANJOLACA

Modrić zaradio veliki naklon: ‘Suludo je ovo i pomisliti, ali Petar Pan je poslao jasnu poruku Ancelottiju‘

Novinar portala As Antonio Romero posvetio je nekoliko rečenica kapetanu Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2024. 22:45

Real Madrid u subotu je upisao treću pobjedu u prvenstvu, bio je bolji od Real Sociedada i slavio u gostima rezultatom 2:0. Oba pogotka pala su iz jedanaesteraca, zabili su Vinicius i Mbappé.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Kraljevski klub te je bio jedan od boljih igrača na dvoboju, čime je zaslužio hvalospjeve španjolskih medija. Novinar portala As Antonio Romero napisao je da je Modrić "Petar Pan" i posvetio mu nekoliko rečenica:

"Hrvatski veznjak, koji ima gotovo 40 godina bio je jedini igrač Reala koji je ostao hladan i imao dobru prosudbu s loptom kada je Real Sociedad najviše pritiskao. U ovom neracionalnom rasporedu, kada većina igrača dolazi rastrgana s reprezentativnih utakmica, Modrić je i dalje u formi nakon što je igrao za svoju zemlju, u Hrvatskoj je i dalje neprikosnoven. Ancelotti ga je stavio među prvih jedanaest jer nije imao izbora zbog ozljeda, a kapetan je odgovorio klasom", započeo je Romero te dodao:

"Kada se Güler mučio s utakmicom, Luka je još jednom pokazao najskeptičnijima da njegova osobna iskaznica nema puno veze s njegovim nogometnim godinama. Evidentno je da je suludo pomišljati da bi mogao biti starter tijekom cijele sezone, ali još jednom je pokazao da neće prihvatiti sekundarnu ulogu u momčadi. Na kraju, kad se lopta zakotrlja malo je tko bolji od Modrića. Ancelotti i njegovi suigrači to znaju."

image
Irina R Hipolito/afp/profimedia

Linker
16. rujan 2024 08:35