Luka Modrić primio je nagradu za najboljeg igrača finala Superkupa Španjolske

 FAYEZ NURELDINE Afp
REALOVO BLAGO

Modrićeve riječi raspametit će navijače: ‘Uživam kao nikada prije! Nadam se da ću trajati još dugo!‘

‘Impresivno je što doživljavam u najboljem klubu na svijetu! Konačno sam zabio...‘, rekao je Luka.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. siječanj 2022. 07:02

Luka Modrić osvojio je svoj 18. trofej s Realom i pritom dobio priznanje za najboljeg igrača utakmice. Zabio je gol, tjerao navijače na ovacije… Zanimljivo, izabrao ga je španjolski izbornik Luis Enrique. Kad su se Hrvatska i La Roja sastale na Euru, zapovijedio je Pedriju kojem je dao striktan zadatak: "On danas ne smije igrati". To dovoljno govori koliko ga cijeni.

Modrić je nakon slavlja kazao:

- Jako sam sretan zbog pobjede i prvog trofeja u sezoni, kao i zbog toga što sam MVP utakmice. Najvažnije je ipak što prvi pehar nosimo u Madrid. Moramo nastaviti tako, pred nama je duga sezona. Uvijek se trudim dati sve od sebe, pomoći momčadi koliko mogu.

image

Luka Modrić bio je sjajan protiv Athletica u finalu Superkupa

SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Potom je priznao:

- Uživam u nogometu kao nikad prije. Kad dođeš u moje sadašnje godine uživaš u potpunosti jer ne znaš koliko ćeš još izdržati. Nadam se da ću tako nastaviti još mnogo godina.

Tome bi se radovali navijači Reala, a dakako i Vatrenih. Luka ne razmišlja o kraju, mnoge su ambicije ispred njega. Prvi je put bio strijelac ove sezone za klub.

- Konačno sam zabio, ove sam godine dugo čekao na to. Gol je stigao u vrlo važnom trenutku. Bila je to dobra akcija i potez. Rodrygo mi je ostavio kvalitetnu loptu, ušao sam na nju i postigao dobar pogodak koji nam je dao dodatne energije da idemo naprijed i imamo više samopouzdanja u utakmici. Iako smo na kraju prenisko stajali i dopustili Athleticu da ima više loptu.

Zaključio je:

- Impresivno je što doživljavam u najboljem klubu na svijetu. Vrlo sam zahvalan za ovo što mi se događa. Dostizanje brojke od 18 trofeja je impresivno i nadam se da će u budućnosti doći još titula.

Linker
19. travanj 2024 23:53