OZAN KOSE Afp
OPLEO JE PO SVIMA

Mourinho kiptio od bijesa nakon ispadanja: ‘Livaković nije dodirnuo loptu. Penal? Bolje da ništa ne kažem‘

‘Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak‘, ustvrdio je ‘The Special One‘
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2024. 08:01

Fenerbahče ove sezone neće igrati Ligu prvaka. U trećem pretkolu izbacio ih je francuski Lille nakon što su bili bolji u dvije utakmice ukupnim rezultatom 3:2.

U prvoj utakmici u Francuskoj slavili su rezultatom 2:1, a uzvrat u Turskoj ponudio je pravu dramu. Odolijevali su pritisku Fenera sve do samog kraja kada je Bafode Diakite zatresao vlastitu mrežu te su uslijedili produžetci. U 109. minuti Aissa Mandi zaradio je crveni karton te se činilo da će Turci uspjeti doći do pogotka koji bi im garantirao prolaz, no skrivili su kazneni udarac nekoliko minuta kasnije, susret je završio 1:1 i Lille je prošao dalje.

Trener Fenerbahčea Jose Mourinho bio je bijesan nakon remija, koji se činio kao poraz.

- Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak. Izgubili smo šansu za utakmice s najboljima. Ne bismo osvojili Ligu prvaka, ali mogli smo pobijediti neka jaka imena. Sad tu priliku više nemamo. Bolje da ništa ne kažem o jedanaestercu, samo suci i VAR znaju zašto je dosuđen - kazao je nakon utakmice, a onda se obrušio na novinare:

- Jeste li gledali utakmicu? Novinari koji se ne razumiju u nogomet fokus imaju na brojkama, statistici i podatcima. To samo ponekad pokazuje kakve je bila utakmica. Dominik Livaković imao je samo jednu obranu na gostovanju, a danas nije ni dodirnuo loptu. Ovo nisu isprike, okrećemo se ciljevima - zaključio je.

Linker
14. rujan 2024 08:36