SPP SPORT PRESS PHOTO./ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Spp Sport Press Photo./alamy/alamy/profimedia
ORLOVI U PROBLEMIMA

Nastavak drame u Srbiji, procurile nove fotografije koje su navukle bijes navijača, oglasila se i zvijezda

U Srbiji očito sumnjaju u ozbiljnost Mitrovićeve ozljede
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2024. 15:30

U prvom kolu Lige nacija nogometaši Španjolske i Srbije odigrali su neodlučenih 0:0. Dan nakon utakmice, preko društvenih mreža se oglasio dugogodišnji srpski golgeter Aleksandar Mitrović, koji propušta ovaj reprezentativni ciklus, kao i suigrač Sergej Milinković - Savić zbog, službeno, zadobivenih ozljeda.

Međutim, s takvim navodima se ne slažu neki navijači u Srbiji, oni smatraju da zvjezdani dvojac ne želi trenutno igrati za reprezentaciju.

- Izgrađeno, ne kupljeno. Zarađeno, a ne poklonjeno. Grizlo se, nije se dalo. Drugačije, ne prosječno. Kad šutiš i gledaš, možeš puno naučiti - napisao je srpski golgeter na svom Instagramu.

Nedugo nakon toga, njegov klub Al Hilal na svojim društvenim profilima objavio je slike s jučerašnjeg treninga, a među prisutnima je snimljen i Mitrović. Te fotografije ubrzo su uočili i srpski mediji, pa je tako Kurir prenio vijest uz naslov: "Mitrović trenira punom parom, pojavile su se fotografije koje će razbjesniti mnoge navijače".

U Srbiji očito sumnjaju u ozbiljnost Mitrovićeve ozljede, a nakon ovih fotografija "teorije zavjere" bi se mogle dodatno razviti...

Linker
07. rujan 2024 23:44