KENZO TRIBOUILLARD Afp
HALILHODŽIĆ OTVORIO DUŠU

‘Ne mogu više podnijeti ovu situaciju. Umjesto da pričaju o mom uspjehu, priča se o mojoj smjeni‘

Prema napisima marokanskih medija danas bi trebala pasti odluka o budućnosti Vahida Halilhodžića na izborničkoj klupi
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2022. 05:54

Još otkako je s Marokom osigurao plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru traju medijska nagađanja o mogućoj smjeni Halilhodžića. U razgovoru za tamošnje medije bivši trener zagrebačkog Dinama je otvorio dušu i objasnio kroz što prolazi.

"Predmet sam kampanje kritika i umjesto da pričaju o mom učinku i uspjehu, priča se o mojoj smjeni. Ne mogu više podnijeti ovu situaciju", rekao je Halilhodžić za list Kooora.

"Trenutno sam u svom uredu, radim i ne obraćam pažnju na ono što sve kruži o meni. Trebao mi je odmor nakon silnog pritiska u posljednjem periodu i mislim da sam zaslužio svoj odmor nakon svega što sam ostvario s reprezentacijom Maroka. Neću više ulaziti u pitanja i odgovarati na stvari u koje me neki pokušavaju umiješati. Nastavit ću normalno sa svojim dužnostima i nije me briga što kažu u medijima", dodao je BiH stručnjak.

Iz Nogometnog saveza Maroka traže od Halilhodžića povratak odbačenih zvijezda na čelu sa Chelseajevom zvijezdom Hakimom Ziyechom, ili Halilhodžiću prijeti smjena. Halilhodžić ima čvrste stavove i nema namjeru popustiti, pa ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti. Sve bi uskoro trebalo biti poznato.

Linker
26. travanj 2024 09:30