Mario Balotelli

 Fabrice Coffrini/afp/profimedia
ŽESTOKI NAPAD BALOTELLIJA

‘Ne znam s kakvom mafijom surađujete, ali ovdje vladaju nepravda, korupcija i nesposobnost!‘

Mario Balotelli opet je podigao prašinu, po tko zna koji put u karijeri
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 17:19

Ovoga puta bivši napadač Intera, Manchester Cityja, Milana i Liverpoola, a aktualni član švicarskog Siona, to je učinio objavom na Instagramu.

Oglasio se dan nakon remija Siona s Baselom u švicarskom prvenstvu (0:0) i žestoko napao Švicarski nogometni savez.

"Ne znam s kakvom mafijom surađujete, ali vjerujte mi da igrači nisu ponosni igrati u ligi u kojoj vladaju nepravda, korupcija i nesposobnost. Nogomet je posao i svi ga moramo ozbiljno shvatiti, uključujući suce. Neću nastaviti riskirati svoje zdravlje na terenu bez zaštite od suparničkih pogrešaka i napada od strane navijača. Ne znam na što ste navikli ali ovo se mora promijeniti pod hitno i cijeli svijet treba baciti oko na ovu ligu i sramotu koja se ovdje događa. Ja sam napravio pogrešku i platit ću za nju. Savez je napravio pogrešku, mi ćemo za nju platiti. Kada sucu naprave grešku? Mi opet plaćamo", napisao je Balotelli na svom Instagram profilu.

Oglasio se Balotelli nakon utakmice u kojoj je pokazao srednji prst Baselovim navijačima u nekoliko navrata zbog čega je naknadno kažnjen jednom utakmicom neigranja. U samoj utakmici nije pocrvenio, a suspenziju će odraditi u srijedu u Kupu protiv Wila.

A zbog naknadnog oglašavanja i poruke protiv Švicarskog nogometnog saveza mogao bi biti dodatno kažnjen.

Linker
25. travanj 2024 14:20