FRANCO ROMANO Nurphoto Via Afp
POVRATAK SA STILOM

Nekadašnji biser ipak se ne vraća u Hajduk, Andrija Balić stigao u susjedstvo kao pojačanje za Europu

Stigao je i Stipe Radić koji će pojačati konkurenciju na stoperskoj poziciji zbog brojnih izostanaka
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 04. rujan 2023. 17:29

Hrvatski veznjak Andrija Balić i stoper Stipe Radić koji su potekli u Hajdukovoj nogometnoj školi postali su novi igrači mostarskog Zrinjskog koji se nastavlja pojačavati uoči početka grupne faze Konferencijske lige i domaćeg prvenstva u kojemu brane dvostruku krunu.

Dvadesetšestogodišnji Balić s osmerostrukim prvakom Bosne i Hercegovine je potpisao dvogodišnji ugovor kao slobodan igrač, dok je 23-godišnji Radić stigao iz nizozemske Fortune u mostarski klub s ugovorom do kraja sljedeće sezone.

Balić je karijeru počeo u dresu Hajduka iz kojeg je prešao u talijanski Udinese, zatim je završio u Perugiji, te slovačkim Dunajska Streda i Banskoj Bystrici. Dodajmo kako se ranije spekuliralo o mogućem povratku u Hajduk, ali ta je priča propala...

Stipe Radić će u Zrinjskom pojačati konkurenciju na stoperskoj poziji na kojoj ovaj klub ima dvojicu teže ozlijeđenih standardnih prvotimaca. Osim Fortune, još je nastupao za momčad belgijskog Beerschota.

Mostarski sastav ima problema u zadnjem redu zbog ozljeda standardnog Slobodana Jakovljevića, dok je hrvatski nogometaš Marin Magdić operirao koljeno.

Trener mostarske ekipe Krunoslav Rendulić najavio je pojačanja za europske susrete. Prošloga tjedna je za klub kao jednogodišnja posudba potpisao i Dinamov Luka Lukanić.

Linker
27. travanj 2024 17:38