Dušan Tadić

 PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia
ŽESTOKE KRITIKE LEGENDE

‘Nemam ništa protiv Srba, ali sad je bilo dosta! Sve bi se uvijek trebalo vrtjeti oko njega i uvijek mora igrati‘

‘Ponaša se kao prometni policajac. Zar ne? Ne mogu vjerovati što radi‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. travanj 2023. 16:46

Ajax igra lošu sezonu, utrka za titulom čini se izgubljena s obzirom da je Feyenoord pobjegao na osam bodova prednosti, a dobar rezultat je izostao i u Europi nakon ispadanja od Union Berlinu 1/16 finala Europske lige. Legendarni Nizozemac, svojedobno na svome vrhuncu i jedan od najboljih veznjaka svijeta, Wesley Sneijder teško se nosi sa rezultatima matičnog kluba. Već dulje vrijeme "na piku" ima jednog od najboljih Ajaxovih nogometaša, srpskog reprezentativca Dušana Tadića bez kojeg bi, smatra Sneijder, "Kopljanicima" bilo bolje.

image
MAURICE VAN STEEN Afp

- Promijenjen je trener, ali i dalje se sve vrti oko Tadića. Nemam ništa protiv Srba, imam puno srpskih prijatelja, ali dosta je bilo. Ako počnete tražiti razloge zašto ne pobjeđujemo Tadić je jedan od njih. Kao da Tadić mora igrati - kazao je.

Tadić, inače, što golovima što asistencijama ove sezone stoji iza čak trećine prvenstvenih pogodaka Ajaxa. Zabio je osam puta, a još u 16 navrata suigračima asistirao za gol.

image

Wesley Sneijder (lijevo) i Ronald Koeman

FABRICE COFFRINI Afp

Nakon remija bez golova u prošlom kolu protiv Go Ahead Eaglesa još jedan bivši Ajaxov nogometaš Kenneth Perez označio je Tadića kao najvećeg krivca za loš rezultat.

- Dušan Tadić se ponaša kao prometni policajac. Zar ne? Ne mogu vjerovati što radi. Samo pokazuje rukama suigračima. Vidio sam nedavno jednog prometnog policajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić izgledao na terenu. Pokazivao je u svim smjerovima... - prokomentirao je Perez.

Linker
27. travanj 2024 18:11