Vladimir Weiss i Pep Guardiola

 Branislav RaČko/news And Media/profimedia
TEŠKO MU SJEO KIKS

Nervoza kod Dinamovog suparnika, trener napustio intervju: ‘Nisam kukavica. Možda idem na godišnji‘

Vladimir Weiss bio je otresit prema novinarima nakon što je Slovan remizirao s Trenčinom (1:1)
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. listopad 2024. 18:03

Poraz protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka bio je očekivan (0:4), no domaći remi s Trenčinom (1:1) u slovačkom prvenstvu u svakom slučaju predstavlja kiks za Slovan iz Bratislave, Dinamovog suparnika u elitnom natjecanju.

Trenčin je posljednji put u Bratislavi zabio gol u kolovozu 2018. godine, a sad je uzeo vrijedan bod protiv prvaka.

Domaćin je igrao bez svojih važnih igrača kao što su Vladimír Weiss Jr., Juraj Kucka i Róbert Mak, te je imao vrlo slabu realizaciju.

- Ponekad je utakmica teška ako je suparnička momčad defenzivno dobro pripremljena. Imali smo prilika, ali nam je efikasnost bila praktično na nuli. Jednostavno, naša ofenzivna igra u kaznenom prostoru danas je bila slaba - rekao je Vladimir Weiss, trener Slovana.

"Ne razumijem vaše pitanje"

U posljednje tri prvenstvene utakmice Slovan nije pobijedio prvo poluvrijeme, sva tri puta odigrao je neodlučeno. Prije toga je protiv Žiline gubio 0:2 na poluvremenu, da bi na kraju izgubio 0:5.

Novinar na TV Markiza upitao je trenera Slovana zašto mu momčadi ne ide dobrom u prvim poluvremenima, a on mu je nervozno odgovorio kako ne razumije pitanje.

Nakon ponovljenog pitanja, ipak je odgovorio:

- Primili smo pogodak iz prekida, naša individualna pogreška. Ali trudili smo se borili smo se, radili smo. Nedostajala nam je kvaliteta u napadu.

Potvrdio da ima ponudu

Treće pitanje je poprilično razljutilo iskusnog slovačkog stručnjaka, a odnosilo se na spekulacije o njegovom mogućem odlasku u Katar ili Japan. Weiss je prvo napustio intervju, da bi se ipak vratio i odgovorio:

- Kakve spekulacije? Idemo u Katar na trening kamp - odbrusio je Vladimir Weiss i potom definitivno otišao iz kadra.

Na press konferenciji ga je opet dočekalo isto pitanje.

- Maloprije su me to pitali i na TV-u. Ne znam ništa o tome. Ići ćemo u Katar u siječnju, ili ću ja otići tamo na godišnji odmor.

Potom je ipak priznao:

- Da, imao sam ponudu, ali sam je odbio. Bilo bi kukavički od mene da sad odem.

Linker
07. listopad 2024 20:06