NELSON ALMEIDA Afp
SUZE SLAVNOG BRAZILCA

Neymar objavio dramatično priopćenje, oglasio se i Messi: ‘Ovo je tužan trenutak, najgori u mome životu‘

Nakon što je Neymarov klub otkrio težinu ozljede, oglasila su se dva ponajbolja nogometaša današnjice
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2023. 06:50

Nakon što je Neymar teško ozlijedio koljeno u utakmici između Brazila i Urugvaja, te je na nosilima i u suzama iznesen s terena, manje od 24 sata poslije stigla je potvrda težine ozljede iz njegovog kluba.

Al-Hilal je sinoć na društvenim mrežama objavio kako slavni Brazilac ima ozljedu prednjeg križnog ligamenta lijeve noge, ali i meniskusa, što znači da ga čeka višemjesečni oporavak. Spekulira se čak i s njegovim povratkom na teren ove sezone.

Brazilci se, naravno, nadaju da će njihova najveća zvijezda biti spremna za Copa Américu, koja počinje 20. lipnja iduće godine u SAD-u, ali sudeći po njegovoj zadnjoj dramatičnoj objavi na društvenim mrežama, i to je jako upitno.

"Ovo je jako tužan trenutak, najgori u mome životu. Znam da sam jak, ali ovaj put trebat ću još i više potporu svojih prijatelja i obitelji. Nije lako prolaziti kroz ozljedu i operaciju, a zamislite sve to samo četiri mjeseca nakon oporavka. Imam vjeru u Boga i ostavljam sve u njegovim rukama. Hvala na potpori i porukama podrške", napisao je Brazilac, a uskoro je dobio još jednu poruku podrške od najvećeg argentinskog igrača našeg vremena.

"Puno snage, Neymar", poručio je Leo Messi fotografijom na kojoj grli brazilskog genijalca s kojim je pisao nogometnu povijest tijekom četiri zajedničke godine u Barceloni (od 2013. do 2017.).

Linker
02. svibanj 2024 16:33