- Afp
POTPUNO SULUDO

Neymara čeka nezamislivo bogatstvo! Ovoga nema ni u raju, pogledajte što su mu Saudijci sve omogućili

Osam automobila, 25 soba, privatni avion, 500 tisuća eura za fotografiju... I to nije sve!
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 16. kolovoz 2023. 17:16

Neymarove noćne avanture u Saudijskoj Arabiji baš i neće funkcionirati, ali daleko od toga da će novoj senzaciji na Arapskom poluotoku nešto nedostajati. Al Hilal mu je u dvogodišnjem ugovoru osigurao 150 milijuna eura po sezoni, popet će se do 200 uz predviđene bonuse, a to je tek jedna dimenzija bliskoistočnih blagodati.

Vodeći strani mediji naširoko su se raspisali o širokoj ruci šeikova. Neymar je iz zlatnog kaveza pobjegao u zemlju crnog zlata i ruho pariškog princa zamijenio faraonskom tkaninom. Vlasti su mu osigurale tri osobna automobila: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX i Lamborghini Huracan uskoro će se pojaviti u, ne sumnjamo, bogatoj kolekciji Neymarove mašinerije na četiri kotača. Stižu i četiri dodatna Mercedesa i jedan kombi za Neymarovu pratnju, vojska kućne posluge, pa čak i pomoćni kuhar njegovu osobnom kuharu. Tu su i 24 sata dnevno dostupni osobni vozači i to ne samo za igrača i obitelj, nego za sve prijatelje koji dolaze s njim. Ako im ceste dojade, čeka ih novi privatni avion.

Zemlja će pokriti i sve troškove Neymarovog boravka u hotelu u Rijadu prije nego što preseli u tko zna kakav dvorac, a platit će mu sva putovanja po saudijskim gradovima u slobodno vrijeme, što uključuje i račune u restoranima. Možda Neymar neće ni seliti, budući da trenutno boravi u objektu s 25 soba na raspolaganju, tri saune te 10 metara dugim i 40 metara širokim bazenom. Saudijci će osigurati da mu hladnjak uvijek bude opskrbljen pićem od guarane, jer ti sokovi za koje obični smrtnik nije ni čuo Neymarov su favorit. Završno, za svaku objavljenu fotografiju u kojoj hvali Saudijsku Arabiju, Neymar će navodno dobiti 500 tisuća eura, a bonusi uključuju i 80 tisuća eura za svaku pobjedu Al Hilala.

Linker
02. prosinac 2023 03:38