ZAKARIA ABDELKAFI/Afp
TAJNE IZ VIP SOBE

Neymarov bivši suigrač otkrio sočne detalje noćnih tuluma: ‘Kad su došli gore na kat, kao da su vidjeli Isusa‘

"Pozvao me da ga posjetim i u Brazilu, ali bojim se njegovih partija, preferiram nešto tiše"
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 10. lipanj 2023. 17:24

Brazilac Neymar Jr. je bez dvojbe odličan nogometaš. Naravno, mnogima se ne sviđa njegovo ponašanje na terenu jer često djeluje iritantno, a sklon je i ozljedama koje su mu oduzele dobar dio dosadašnje karijere.

No poznato je da je krilni napadač Paris Saint-Germaina ujedno i pravi veseljak, veliki partijaner te pedantan organizator glamuroznih tuluma. Kad već zarađuje ogroman novac, zašto ga ne bi malo potrošio i pritom uživao...

Neke zanimljive, sočne detalje s Neymarovih tuluma novinarima TyC Sportsa otkrio je njegov bivši suigrač iz PSG-a Ander Herrera.

- Neymarov najbolji party bio je za njegov rođendan. Tada je u Južnoj Americi bilo ljeto, došli su mu i prijatelji iz Brazila. Kad smo stigli, bio je nered, bili smo zbunjeni. Rekao sam ‘Ney, ali mi smo sa ženama, kako ćeš nas smjestiti?‘. On je odgovorio ‘Ne brini, na katu imamo VIP prostor za vas‘ - rekao je baskijski veznjak koji se zimus vratio u Athletic Bilbao.

"Žene nam nisu dozvolile da idemo dolje"

Neymar je vodio računa o svim detaljima.

- Sve je bilo jako dobro, spektakularno organizirano. Mi smo bili gore s djevojkama ili suprugama i sjajno smo se zabavljali, ali dolje... Imali smo tri ili četiri igrača koji su bili bez ženske pratnje, a kad su se vratili na kat samo su govorili ‘Uh, nevjerojatno, nevjerojatno!‘. Oči su im bile kao da su vidjeli Isusa Krista ili nešto slično - slikovito je opisao Herrera ozračje s Neymarove zabave.

Postojao je i problem s odlaskom na toalet.

- U jednom trenutku trebao sam na WC, onaj gore je bio pun, stoga smo Leandro Paredes i ja krenuli prema onom na donjoj etaži, ali nam naše žene nisu dozvolile da idemo dolje...

Bit će da je dolje zbilja bilo jako, jako vruće...

Ne želi Zlatne lopte

Herrera je potvrdio da je Neymar najveći partijaner kojeg je upoznao među nogometašima.

- On uživa u životu. Postoji zabluda o njemu. Uvijek je s prijateljima, ali nije to nužno uvijek partijanje, već uživanje u životu unatoč tome što je nogometaš i što ima takav utjecaj.

Brazilac je Herreru pozvao da ga posjeti u njegovoj domovini izvan sezone, ali...

- Uh, bojim se njegovih partija, preferiram nešto tiše. On je suigrač s velikim srcem kojeg vole u svakoj momčadi i to je zabavno. Urođeni talent. Mislim da on nema dvije Zlatne lopte jer ih ne želi. Po talentu, sposobnostima i nogometu on je iza Messija i Cristiana Ronalda.

Otkrio je i kako je laž da je u PSG-u došlo do sukoba između Kyliana Mbappéa i Lionela Messija, a prokomentirao je i Messijev novi klub.

- Jako sam sretan zbog njega. Miamo je veoma privlačno odredište za njega i njegovu obitelj. To mi se puno više sviđa od Arabije. Ispisat će povijest u vrlo mladom klubu i želim mu sve najbolje - zaključio je Ander Herrera.

Linker
12. svibanj 2024 06:31