Lionel Messi

 MEGAN BRIGGS Getty Images Via Afp
VELIKO PRIZNANJE

Nezaustavljivi Hrvat ulijeće umjesto Messija. Povremeni Vatreni zaradio pozivnicu u elitno društvo

Od 19. lipnja Musa je postigao osam golova te je uz Hernandeza najbolji strijelac lige u tom periodu
Piše: Hina/SNObjavljeno: 22. srpanj 2024. 22:11

Argentinski nogometni majstor Lionel Messi (37) zbog ozljede će propustiti MLS All-Star utakmicu koja je na rasporedu 25. srpnja u Columbusu.

Napadač Inter Miamija je prije osam dana u finalu Copa Americe u argentinskoj pobjedi protiv Kolumbije ozlijedio gležanj i još uvijek se nije oporavio. Messi je 24. srpnja u Columbusu trebao predvoditi ekipu MLS-a protiv najboljih igrača iz meksičke Lige MX.

Ta bi utakmica za 37-godišnjeg "Gauča" bila debi na All-Star utakmici nakon što se pridružio Inter Miamiju u srpnju 2023. nakon blistave karijere u Europi. Messi je ove godine u 12 utakmica upisao 12 golova i 13 asistencija.

A svoje mjesto u All-star momčadi zaradio je Petar Musa! 26-godišnji hrvatski napadač u Ameriku je stigao u veljači za klupsku rekordnu odštetu od devet milijuna eura iz Benfice, a od tad je u dresu Dallasa upisao 25 nastupa i pritom zabilježio 14 golova i dvije asistencije u svim natjecanjima. Od 19. lipnja postigao je osam golova te je najbolji strijelac lige u tom periodu uz Juana Camila Hernandeza.

Linker
22. kolovoz 2024 23:18