KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
ŽIVOPISNE IZJAVE ENRIQUEA

‘Noć prije utakmice ne branim igračima seks, to je smiješno zabranjivati, ali orgije ne dolaze u obzir‘

Španjolski izbornik u virtualnom druženju s navijačima pričao o seksu, svojoj kćeri i njezinom dečku
Piše: Dean BauerObjavljeno: 26. studeni 2022. 09:59

Raspoloženje u taboru španjolske nogometne vrste je odlično, dalo bi se za procijeniti temeljem rasprave izbornika im Luisa Enriquea s navijačima na jednoj od društvenih mreža. Naime, Španjolski nogometni savez je u petak organizirao mogućnost svojim navijačima priupitati što žele izbornika, a ovaj im je odgovarao. Raspon sadržajnog zanimanja navijača Furije je bio poprilično šarolik. Seks je bio nezaobilazna tema. Na upit, dopušta li svojim igračima seks prije utakmica odnosno tijekom nekog natjecanja, španjolski izbornik je odgovorio.

- Smiješno je to zabraniti ili zabranjivati. To je nešto što smatram sasvim normalnim. Ne smeta mi ako se igrači seksaju noć prije utakmice, ali ne odobravam orgije. Ukoliko ste na orgijama noć prije utakmice, to očito nije idealno, ali kad sam recimo trener kluba, igrači su kod kuće noć prije utakmice to me uopće ne zabrinjava. Ako je to nešto što rade onda je to zato što to trebaju i žele, ali ponavljam zdravorazumski! Svaki sa svojim partnerom. To je normalno. Kad sam bio igrač, ako sam bio kod kuće prije utakmice, sa svojom ženom, dobro... radili smo što smo morali.

Zanimljiv je ovaj dio rečenice na kraju - "...što smo morali". Bilo bi zanimljivo čuti što gospođa Enrique veli na Luisovu izjavu "...što smo morali...".

Palo je i pitanje tko bi u španjolskoj vrsti mogao biti najsličniji igrač Enriqueu, na što je izbornik Furije kao iz topa odgovorio.

- To je vrlo lako. To je gospodin Ferran Torres. Da to ne velim, moja bi mi kći odrubila glavu.

Poradi pojašnjenja, kćerka Luisa Enriquea hoda s Ferranom Torresom, mladim napadačem Barcelone i Španjolske. Bilo je tu i pitanja Luisu Enriqueu, stavlja li luk u omlet i da ne nabrajamo druge, "teške" nogometne teme.

Linker
23. travanj 2024 08:08