Antony

 KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Kieran Mcmanus/shutterstock Editorial/profimedia
NEVOLJA ZA NEVOLJOM

Novi šok za zvijezdu Uniteda: Bivša ga optužuje za nasilje, a sad je izbačen i iz brazilske reprezentacije

Brazilski izbornik Diniz nije oklijevao već je u redove Selecaa brže-bolje pozvao zamjenu
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2023. 07:02

Zvijezda Manchester Uniteda, brazilski krilni napadač Antony (23) pod velikim je optužbama svoje bivše djevojke za fizičko nasilje. Gabriela Cavallin već mjesecima vodi pravnu bitku u kojoj nastoji dokazati da ju je tukao, da joj je prijetio i činio kojekakve grozne stvari. Na Old Traffordu prošli su sličan slučaj s Masonom Greenwoodom nedavno, a kako se čini, praksu bi mogli primjeniti i na Antonyju, dokaže li se da je gospođica Cavallin u pravu.

Tvrdi gospođica da ju je Antony tukao i dok je bila trudna, da joj je zbog njega oštećen silikonski dodatak u grudima, da ju je u nekoliko navrata porezao nožem, ali i izbacio iz automobila u vožnji. Sve je to sudu predočila još u kolovozu, o čemu smo pisali, a sad se pravna utakmica nastavlja. Cavallin je, očito dobila motiv u situaciji da je Mason Greenwood zbog sličnih nedaća udaljen iz kluba.

image

Gariela Cavallin

INSTAGRAM SCREENSHOT

Iako se Antony u priopćenju kojeg je izdao pokušava obraniti od svih navoda njegove bivše ljubavi, to baš i ne zanima privremenog brazilskog izbornika Fernanda Diniza koji ga je izbacio iz reprezentacije za nadolazeće oglede u kvalifikacijama za SP 2026. godine. Brazil će igrati protiv Bolivije i Perua na startu južnoameričkih kvalifikacija, a umjesto Antonyja već je pozvan Gabriel Jesus iz Arsenala kao zamjena.

Iz Manchester Uniteda još nisu komentirali čitav slučaj, ali podsjećamo, kod Masona Greenwooda koji je u siječnju 2022. godine optužen za pokušaj ubojstva suspenzija je trajala 18 mjeseci. Sada, kada je konačno istekla, a tužiteljstvo odbacilo sve optužbe protiv njega, Greenwood se vraća nogometu. Prošlog je tjedna otišao na posudbu u redove španjolskog Getafea.

- S uvjerenjem mogu reći da odbacujem sve optužbe koje Cavallin stavlja na mene. Sve je to krivo. Moja veza s gospođicom Gabrielom bila je loša, s verbalnim uvredama s obje strane, ali nikada nisam učinio nikakvo fizičko zlostavljanje niti kontakt u tom smjeru. Vjerujem da će policijska istraga koja je u tijeku utvrditi istinu o mojoj nevinosti - napisao je Antony u svom priopćenju.

Linker
03. svibanj 2024 02:45