Iva Olivari, team managerica, Zlatko Dalić, Marijan Mrmić, Dražen Ladić, Zoran Bahtijarević

 TOM DUBRAVEC/CROPIX
OGROMNO PRIZNANJE

Odlazi iz Klaićeve, živjet će kraj Ženevskog jezera: Šef Uefe super važnu funkciju dao našem doktoru

Nakon gotovo 30 godina u Dječjoj bolnici ugledni hrvatski liječnik odlazi raditi za Uefu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. svibanj 2022. 17:08

Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije primarijus Zoran Bahtijarević objavio je kako je napustio Dječju bolnicu u Klaićevoj, u kojoj je radio 29 godina i sedam mjeseci, te se profesionalizirao u UEFA-i.

Bahtijarević je i dosad bio glavni medicinski časnik UEFA-e, a sada će mu to biti stalan posao te će ujedno biti voditelj UEFA-ine medicinske službe.

image

Na fotografiji: Dragan Primorac, Davor Šuker, Josip Paladino, Boris Nemec, Zoran Bahtijarević

BORIS KOVACEV/CROPIX

- Ogromno je to priznanje i veliki poticaj za liječnika iz jedne malene Hrvatske - objavio je Bahtijarević na Facebooku.

Otkad je Aleksander Čeferin predsjednik UEFA-e, zaposlio je u njoj mnoge ljude iz našeg okruženja, Bahtijarević je nova akvizicija Nyona. On je godinama bio i još uvijek je treći dopredsjednik UEFA-ine Medicinske komisije, a bio je doping kontrolor na šest europskih klupskih finala.

image

Zlatko Dalic, Zoran Bahtijarević

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

U hrvatskoj reprezentaciji angažiran je dvadeset godina. Znači li to da više neće biti s Vatrenima? Iz HNS-a zasad kažu - vidjet ćemo! Najavio je da će do kraja godine putovati sukladno potrebama u Švicarsku, a od siječnja 2023. godine preseliti se na Ženevsko jezero.

Linker
24. travanj 2024 01:57