CRISTINA QUICLER Afp
NISU HTJELI RISKIRATI

Olmo iznenada otpao za utakmicu Španjolske, bivši dinamovac se morao vratiti u Njemačku, a evo koji je razlog

U prvoj utakmici Španjolaca postigao je pogodak i bio jedan od najboljih igrača na terenu
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 28. ožujak 2023. 20:25

Dani Olmo bio je među najboljim igračima Španjolske u sigurnoj 3:0 pobjedi nad Norveške, ali drugi susret kvalifikacija za EP bivši dinamovac neće odigrati. Naime, na dan utakmice sa Škotskom pojavila se vijest da Olmo ne može nastupiti na gostovanju u Glasgowu.

Španjolski mediji nisu naveli točan razlog zbog kojeg Olmo propušta gostovanje u Škotskoj. Pozivajući se na novine AS, kažu samo da je ofenzivac tijekom posljednjeg treninga uoči dvoboja imao pritužbe na bol, pa mu je izbornik Luis de la Fuente dopustio da se udalji od momčadi. Na službenoj stranici Španjolskog nogometnog saveza također nije bio naveden točan razlog Olmova izostanka, stoga su se neki pribojavali ponovljene ozljede.

image

Alvaro Morata i Dani Olmo

CRISTINA QUICLER Afp

Olmo je ove godine nešto više od dva mjeseca (od siječnja do ožujka) izbivao s travnjaka nakon ozljede mišića lijeve noge. No, javio se trener Leipziga Marco Rose sa, čini se, relativno dobrim vijestima.

- Olmo je pokazao znakove umora, pa je odlučeno da neće igrati drugu utakmicu za svoju reprezentaciju. Sutra se vraća u Leipzig, gdje ćemo se pobrinuti o njegovu slučaju. Nadamo se da bi u subotu mogao ponovno zaigrati - rekao je Rose, prenosi klub putem Twitter profila. .

Olmo je u prvoj utakmici Furije izgledao sjajno i postigao vodeći pogodak protiv Norveške. No, u utorak neće imati šansu poboljšati učinak. Uz njega, drugu utakmicu će zbog ozljede propustiti i branič Barcelone Alejandro Balde.

Linker
08. svibanj 2024 18:31