Rafaela Pimenta

 FACEBOOK SCREENSHOT
ŠTO NAKON MINA?

Ona će naslijediti Raiolu! Upoznajte tajanstvenu Brazilku koja će već ovog ljeta prodrmati nogometni svijet

U igru ulazi i još jedan Raiola, Minov rođak koji je tijekom karijere imao posebne zadatke.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2022. 23:15

Nakon što je protekle subote izgubio bitku s teškom bolesti pluća i preminuo u milanskoj bolnici, pitanje je tko će naslijediti i kome će pripasti bogatstvo koje je jedan od najkontroverznijih nogometnih agenata stekao za života. Raiola je, općepoznati je to podatak, brinuo o karijerama nekih od najboljih svjetskih nogometaša kao što su Ibrahimović, Pogba, De Ligt, Donnarumma i slični, no što će se dalje događati i na koga će sve pasti?

Brazilski UOL piše da će posao u Raiolinoj agenciji sada preuzeti dva njegova najbliskija suradnika. Prvi je njegov rođak Vincenzo Raiola, a drugi je brazilska odvjetnica Rafaela Pimenta.

Pimenta je bivša profesorica Međunarodnog prava na Sveučilištu u rodnom joj Sao Paulu. Ona je bila Minova desna ruka godinama unatrag, a posebno se istaknula na poslovima vezanima za transfera Paula Pogbe u Manchester United i Juventus. Zanimljivo je, Pimenta se gotovo ne pojavljuje u javnom životu, ima je na svega nekoliko fotografija, a ne posjeduje niti jedan račun na bilo kojoj društvenoj mreži.

No, ono što je još važnije, njeni sjajni kontakti i veze u Raiolinim poslovima omogućit će joj da bez problema nastavi tamo gdje je pokojnik stao. Brazilska odvjetnica i Raiola poznavali su se od 2003. godine, a od tada je izgradila imidž besprijekorne poslovne žene s kontaktima po cijelom svijetu.

Vincenzo Raiola je pak imao veliko zaduženje kod Minovih talijanskih igrača ili pak igrača koji igraju u talijanskim klubovima. Ima jako dobre veze sa svim talijanskim trenerima, često je i pregovarao sa sportskim direktorima, a pretpostavlja se da će on i Pimenta ovog ljeta operirati i bolje od Raiole, budući da su već dobro uhodani kao par.

Linker
24. travanj 2024 16:20