Rijeka i Osijek saznali su svoje europske suparnike

 VLADO KOS/CROPIX Cropix
KONFERENCIJSKA LIGA

Osijek mora u Kazahstan, Riječanima kuglice donijele teške oglede sa Šveđanima

Bjeličini momci prvu će utakmicu igrati u gostima, dok će Riječani prvu igrati kod kuće.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2022. 13:25

Rijeka i Osijek saznali su imena svojih prvih europskih suparnika. U 2. pretkolu Konferencijske lige momčad Nenada Bjelice igrat će protiv kazahstanskog Kizližara iz Petropavlovska. Prvi dvoboj bit će odigran 21. srpnja u gostima, dok će Osijek uzvratnu utakmicu igrati tjedan dana kasnije pred svojim navijačima.

Riječani će pak u svoju europsku pustolovinu ove sezone krenuti protiv vrlo nezgodnog suparnika, švedskog Djurgardena iz Stockholma. Prvi dvoboj bit će odigran 21. srpnja na Rujevici, dok će tjedan dana kasnije uslijediti gostovanje Bijelih na Tele2 Areni u Stockholmu.


PRIJENOS UŽIVO:

13.24 >>> Rijeka je izvukla švedski Djurgardens! Prvu utakmicu igrat će 21. srpnja kod kuće na Rujevici, uzvrat je tjedan dana kasnije u Švedskoj!

13.20 >>> Osijek je izvukao kazahstanski Kizilžar Petropavlovsk! Prva utakmica bit će u gostima 21. srpnja, dok je uzvrat na redu tjedan dana kasnije u Gradskom vrtu!

13.10 Naši klubovi protivnike će saznati kroz otprilike desetak minuta, dok se obavi prvi dio ždrijeba koji je, kako smo naveli, posvećen poraženima iz kvalifikacija Lige prvaka.

13.00 Ždrijeb je započeo. Najprije će se izvlačiti "put prvaka" u koji ulaze poražene momčadi iz preliminarne runde, odnosno 1. pretkola Lige prvaka, a potom će se preći na izvlačenje "ligaškog puta" u kojemu su Osijek, Rijeka i još ukupno 88 momčadi.

>>> Ždrijeb parova 2. pretkola Konferencijske lige počinje u 13 sati.

Linker
26. travanj 2024 04:28