Robert Page

 JAMES WHITEHEAD/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
KOMENTIRALI GLASINE

Otočki mediji: Tenzije uoči Vatrenih, šuška se o smjeni izbornika, među opcijama legenda. ‘Žalosno je to čuti...‘

"Volio bih da navijači i mediji mogu vidjeti što imamo u svlačionici", rekao je Page
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2023. 16:57

Izbornik Walesa, Robert Page, pod pritiskom je nakon slabog ciklusa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a upravo je njegov ostanak na klupi bio glavna tema uoči utakmice s Hrvatskom. Njegova je momčad u pet utakmica u kvalifikacijama osvojila sedam bodova, od čega jedan u remiju protiv Hrvatske na Poljudu.

- Moramo ignorirati sve oko nas, želimo zaštititi igrače od toga i maksimalno se fokusirati na sutrašnju utakmicu. Prije Svjetskog prvenstva potpisao sam četverogodišnji ugovor i dugoročni plan mi je uvoditi mlade igrače u reprezentaciju. Trenutačno smo u tranzicijskom periodu, izgubili smo važne igrače poput Allena i Balea - komentirao je Page, piše BBC, dok otočki mediji navode kako je Velški nogometni savez već počeo razmišljati o njegovom nasljedniku na klupi.

O sumnjama u koheziju u svlačionici, jasno je odgovorio.

- To nikada nije bilo upitno, volio bih da navijači i mediji mogu vidjeti što imamo u svlačionici. To je nevjerojatno i puno nam to znači. Jako smo bliski - rekao je Page.

Na konferenciji je bio i Ben Davies, branič Tottenhama.

- Ne pomažu nam glasine, želimo svi biti ujedinjeni. Žalosno je to čuti, ali to nije u našem fokusu. Naš fokus je trenutačno Hrvatska, a ta je utakmica nekako "gurnuta pod tepih", veselimo se utakmici - rekao je Davies.

Naime, kako prenose engleski mediji, šef Velškog saveza, Noel Mooney, na klupi bi volio vidjeti Roya Keana, legendarnog Irca koji je 12 godina nosio dres Manchester Uniteda

Linker
03. svibanj 2024 06:19