Angel Di Maria i Lionel Messi

 JUAN MABROMATA/AFP/PROFIMEDIA Juan Mabromata/afp/profimedia
ZAJEDNO DO POBJEDE

Pet dana nakon rušenja Vatrenih Leo Messi je ušao u svlačionicu i napravio dar-mar: ‘Rasplakao sam se‘

Sada već bivši igrač Juventusa prisjetio se situacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2023. 14:29

Angel Di Maria je još uvijek u potrazi za novim klubom nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom, a dok čeka novi angažman 35-godišnji nogometa se za TyC Sports prisjetio Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je Argentina osvojila zlatnu medalju.

- Bilo je dobro za mene što nisam igrao protiv Hrvatske jer sam imao adrenalin da zaigram u finalu bez obzira na sve. Finalnoj utakmici sam pristupio kao još jednoj u nizu, bez pritiska da moramo pobijediti. Znao sam da smo već napravili veliku stvar i došli do finala što je bilo najvažnije.

Di Maria je u finalu postigao gol kojim je Argentina povela s 2:0.

- Znao sam da ću postići gol, ali nisam znao kada. Kada je Scaloni pripremao utakmicu nisam se vidio na desnoj strani njegove ploče koja je predstavljala teren, nego na lijevoj. Nisam shvaćao zašto, ali on me je odlučio staviti na tu poziciju jer je smatrao da sam tu opasniji.

Argentinski veznjak je otkrio kako je kapetan momčadi Lionel Messi održao motivacijski klub u svlačionici prije utakmice.

- Messi je prije utakmice rekao manje stvari nego prije finala Copa Americe, ali me je toliko ganuo da sam se rasplakao. Bio je puno izravniji, nakon tog govora sam poželio pobijediti na bilo koji način. Doživjeti tu situaciju je nešto najljepše što se može dogoditi bilo kojem nogometašu.

Linker
02. svibanj 2024 13:15