Shakira i Piquet dok su bili sretni.
 

 Mp/backgrid Uk/profimedia
SADA JE JASNO

Pique i Shakira nakon dugih pregovora postigli dogovor oko skrbništva nad djecom. Evo tko je popustio

Gerard Pique (35) i Shakira (45) napokon su postigli dogovor vezan oko brige za djecu
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2022. 16:49

Otkako je u javnost procurila vijest daje došao kraj 12-godišnje ljubavne veze između Piquea i Shakire koji se nikad nisu ženili, ali zajednički imaju dvojicu sinova, Milana (9) i Sashu (7), nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik oko skrbništva. Pique je želio da djeca ostanu živjeti u Barceloni, dok je Shakira djecu željela odvesti u Miami.

I tako je uslijedio niz sastanaka na kojima se pokušalo doći do rješenja. Četiri su bila bezuspješna, ali onaj peti održan u ponedjeljak, urodio je plodom. El Periodico tako navodi da je Pique bio taj koji je popustio i tako će Milan i Sasha od početka 2023. godine ići živjeti sa Shakirom u Miamiju. Prethodno je Božić provesti u Barceloni s ocem, a Pique će ih na Floridi moći posjećivati kad god poželi.

Nakon sastanka na kojem je postignut dogovor odvjetnici dvaju timova izašli su pred medije i rekli: "Gotovo je, postignut je dogovor".

Nakon toga uslijedilo je zajedničko priopćenje.

"Želimo objaviti da smo potpisali dogovor koji garantira dobrobit naše djece koji će biti ratificiran na sudu. Naš jedini cilj je pružiti djeci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cijenimo interes koji je pokazan i nadamo se da će naša djeca moći nastaviti svoje živote s potrebnom privatnosti u mirnom i sigurnom okruženju", stoji u priopćenju Piquea i Shakire.

Linker
20. travanj 2024 01:52