Samuel Eto‘o

 MIMMO CARRIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Mimmo Carriero/shutterstock Editorial/profimedia
LEGENDA SE SMIRILA

Pogodio Youtubera nogom u glavu pa se ispričao: ‘Izgubio sam živce, ali provociraju nas i maltretiraju‘

‘Ubuduće ću se odupirati nemilosrdnim provokacijama koje traju još od ožujka‘, rekao je Eto‘o.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 06. prosinac 2022. 18:14

Samuel Eto‘o oglasio se nakon napada na alžirskog YouTubera kojeg je udario nogom u glavu. Legendarni napadač, a danas predsjednik kamerunskog nogometnog saveza, posuo se pepelom i rekao kako je bio isprovociran.

- Želim se ispričati što sam izgubio živce i reagirao na način koji ne odgovara mojoj osobnosti. Ispričavam se javnosti zbog ovog nesretnog događaja... Obvezujem se kako ću se ubuduće odupirati nemilosrdnim provokacijama i svakodnevnom maltretiranju nekih alžirskih navijača - kazao je Eto‘o dodajući kako je postao metom alžirskih navijača od utakmice doigravanja za SP između Kameruna i Alžira.

>>> VIDEO NAPADA POGLEDAJTE OVDJE <<

- Od utakmice Kamerun - Alžir 29. ožujka u Blidi bio sam meta uvreda i optužbi za varanje bez ikakvih dokaza. Tijekom ovog Svjetskog prvenstva kamerunske navijače su uznemiravali i gnjavili Alžirci na istu temu. Želio bih napomenuti da je scenarij poraza Alžira bio okrutan, ali savršeno u skladu s pravilima i etikom našeg sporta. Sve žalbe koje je Alžirski nogometni savez uputio nadležnim jurisdikcijama su odbijene. Stoga pozivam alžirske vlasti i Savez da preuzmu svoju odgovornost kako bi stali na kraj ovoj nezdravoj klimi prije nego što se dogodi ozbiljnija tragedija. Navijačima Alžira želim da pronađu mir i prevladaju razočaranje zbog bolnog poraza koji je sada iza nas.

Alžirski YouTuber Sadouni SM najavio je, pak, kako će tužiti Eto‘oa.

Linker
20. travanj 2024 13:25