RONALD GORSIC Cropix
NOVO SUPER7 KOLO

Potpuno besplatno složi svoj listić i osvoji jackpot od čak 33.650 eura

Danas u 17 sati počinje novo kolo Supersport HNL-a
Piše: PROMOObjavljeno: 10. veljača 2023. 11:22

Danas u 17 sati starta novo, 32. Super7 kolo! Tom prilikom imaš mogućnost besplatno posložiti svoj listić i osvojiti potencijalni Jackpot od 33.650 €. U ovom kolu imamo čak 3 dvoboja domaćeg SuperSport HNL-a, a redakcija SN ti u nastavku donosi svoju prognozu:

Petak

Dinamo - Istra 1961

Dinamo je ostavio blijed dojam u prve tri utakmice nastavka HNL-a i uspio je samo iščupati pobjedu 2:1 protiv Lokomotive. Istra 1961 pak igra jednu od najboljih sezona otkako je prvoligaš, bori se za Europu i ovaj put ne dolazi u Maksimir kao autsajder. Momčad trenera Garcije itekako je sposobna zakomplicirati život Dinamu, ali ipak je kvaliteta na strani lidera. Moglo bi biti tvrdo i neizvjesno, ali Dinamo će vjerojatno do troboda.

Prognoza: Dinamo - Istra 1961 1:0

Subota

Varaždin - Hajduk

Varaždin je kao novak u ligi praktički već osigurao ostanak i ta rasterećenost velika mu je prednost kada igra protiv najjačih rivala kao što je Hajduk. Splićani su najveće razočaranje nastavka prvenstva, porazi od Istre i Rijeke uzdrmali su temelje Poljuda i već na startu mandata Ivan Leko suočava se s golemim problemima. U ovoj utakmici Leko i njegovi igrači jednostavno moraju pronaći način za bolju igru, koja će donijeti pobjedu i nadu da ovaj kadar može mnogo bolje od pokazanog u prošla dva kola.

Prognoza: Varaždin - Hajduk 1:3

Monaco - Paris SG

Monaco je osvojio 10 bodova u zadnja četiri kola i popeo se na četvrto mjesto prvenstva Francuske, a drugo mu bježi samo dva boda. U dobrom raspoloženju domaćini će dočekati vodeći Paris SG, koji je bez ozlijeđenog Mbappea i u srijedu je eliminiran iz Kupa porazom 1:2 u Marseilleu. Monaco bi trebao primijeniti recept trenera Marseillea Igora Tudora i bez straha i previše respekta tražiti gol protiv gostiju. Može to biti i rizik jer PSG ima niz kvalitetnih pojedinaca, ali forma gostiju je dosta daleko od idealne i domaći bi mogli barem do boda.

Prognoza: Monaco - Paris SG 1:1

RB Leipzig - Union Berlin

Utakmica četvrtoplasiranog RB Leipziga i Union Berlina derbi je 20. kola prvenstva Njemačke. Domaći imaju tri boda manje od Berlinčana i pobjdom bi ih sustigli, što im je i cilj. Međutim, neće im to biti lako jer Union Berlin igra sezonu za pamćenje, može se bez ustezanja reći i najbolju u povijesti kluba. S mnogo samopouzdanja gosti će doći u Leipzig, njima je i bod dobar i igrat će nešto zatvorenije. Domaći će nastojati probiti taj jaki blok, a hoće li uspjeti nije lako reći. Ne miriše da će se lako davati golovi. Da zaključimo, redakcija je dojma da će se prekinuti tradicija u novonastajućem ‘Derbiju plastike i metala‘ o kojoj je pričao Aldo u rubrici ‘Povijest jednog dvoboja‘ koju možeš pogledati ovdje (52:40):

Prognoza: RB Leipzig - Union Berlin 0:0

Lazio - Atalanta

Četvrti Lazio i petu Atalantu dijeli samo bod, što najavljuje vrlo zanimljivi okršaj na rimskom Olimpicu. Lazio ove sezone ima i vrlo dobru obranu, ali Atalanta je ofenzivno nastrojena momčad, koja ne kalkulira ni na gostovanjima. Pobjeda bi jednima i drugima značila pozicioniranje na mjetu koje donosi Ligu prvaka i zato se očekuju napadi i jaki ritam igre. Sedam od zadnjih 10 dvoboja ovih raivala završili su s najmanje četiri gola, pa neće iznenaditi da slično bude ovoga puta.

Prognoza: Lazio - Atalanta 2:2

Nedjelja

Rijeka - Gorica

Poslije očajnog prvog dijela sezone, Rijeka je u tri utakmice ove godine uzela sedam bodova i to sve na gostovanjima. Bilo je tu i dosta sreće za Riječane, a sada konačno dolaze na Rujevicu i igraju protiv posljednjeplasirane Gorice. Tu će morati primijeniti drugačiju taktiku i mnogo više kreirati i napadati jer gosti će postaviti jaki obrambeni blok. Poslije poraza od Šibenika u prošlom kolu, Gorica je jednom nogom u nižem rangu, a u četiri utakmice ove godine nije postigla niti gol. Možda u tome uspije u Rijeci, ali koliko će ih primiti?

Prognoza: Rijeka - Gorica 2:1

Villarreal - Barcelona

Drži se Villarreal na šestom mjestu prvenstva Španjolske, ali u prošla dva kola baš je razočarao porazima od Raya Vallecana, a pogotovo od Elchea, koji je kao fenjeraš upisao prvu pobjedu u sezoni. Nisu to dobri znaci pred dolazak vodeće Barcelone, koja je u dugom pobjedničkom nizu i dojam je da je nema tko zaustaviti na putu do naslova prvaka. Bez sumnje će Barcelona nastojati tri boda osvojiti i na stadionu Villarreala, a u prošlih pet sezona to joj je uspjelo četiri puta, a onaj peti bio je remi 4:4 iz travnja 2019. Neće se domaćini olako predati, ali bit će im jako teško do uspjeha.

Prognoza: Villarreal - Barcelona 0:2

Svoj Super7 listić posloži ovdje i uđi u igru za Jackpot od 33.650 €!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 04:00