Filip Uremović

 NEWS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA News Images/Alamy/Alamy/Profimedia
DOBRE KRITIKE ZA NASTUP

Povremeni Vatreni ‘pobjegao‘ iz Rusije i debitirao u Engleskoj, pa odmah zabrinuo trenera i suigrače

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović debitirao je u utorak za svoj novi klub
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. travanj 2022. 11:24

Podsjetimo, Uremović je iskoristio mogućnost odlaska iz Rusije, suspendirao je do kraja sezone svoj ugovor u Rubinu iz Kazanja i došao u Championship, gdje će pokušati sa Sheffield Unitedom izboriti plasman u Premiership.

Debi je, rezultatski, bio uspješan, Uremović je bio u početnom sastavu, igrao je desnog stopera u formaciji s trojicom u zadnjoj liniji i zaradio dobre kritike za svoj nastup. Ono najvažnije, Sheffield je pobijedio QPR 1:0 i sad je opet na petom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Premier ligu.

image

Filip Uremović

NEWS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA News Images/Alamy/Alamy/Profimedia

No, Uremović je odmah i zabrinuo trenera i suigrače, iz igre je, naime, izišao šepajući u 63. minuti. Ipak, trener Paul Heckingbottom na press konferenciji poslije utakmice kazao je da nije riječ o ozbiljnoj ozljedi.

- Mislim da je u pitanju samo grč, nakon što je Uremović upoznao engleski nogomet - kazao je trener Uniteda.

Osjeća se, izgleda, da nije igrao mjesec dana, međutim, trebao bi Uremović biti spreman za iduću utakmicu, protiv Bournemoutha već u subotu, a tjedan dana kasnije Sheffield je treći put zaredom domaćin, tada Readingu. Raspored je dobar, Sheffieldovi izgledi za plasman u doigravanje sve veći.

Linker
21. srpanj 2024 09:32