Ben Chilwell

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
POVRATAK U MOMČAD

Preokret u Chelseaju, trener daje novu šansu zvijezdi koja trenira sama: ‘Sjest ću s njim‘

Ben Chillwell nije prijavljen za Konferencijsku ligu, ali jest za utakmice u Premier ligi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. rujan 2024. 18:54

Navikli smo već da se u Chelseaju nakon (prisilnog) odlaska bivšeg vlasnika Romana Abramoviča događaju svakojake nelogičnosti. Novi gazda, američki milijarder Todd Boehly, potrošio je ogroman novac na dovođenje velikog broja novih igrača, no rezultati su ostali skromni, definitivno ispod razine na kojoj su Bluesi bili za Abramovičeve ere.

Najnovija priča sa Stamford bridgea, točnije iz Chelseajevog trening kampa u Cobhamu, odnosi se na engleskog reprezentativca Bena Chilwella.

On i dalje trenira odvojeno od momčadi jer je tijekom ljeta bio predviđen za izlazni transfer. No, u međuvremenu se situacija zakomplicirala jer je prijelazni rok završio, a Chilwell i dalje nema novi klub.

Chelsea ga nije prijavio za nastupe u Konferencijskoj ligi, ali je prijavljen za Premier ligu. Menadžer Enzo Maresca planira s igračem održati sastanak kako ne bi bio bez utakmica četiri mjeseca.

- Ben je sada vjerojatno jedini koji još uvijek trenira sam. Sjest ćemo s njim i pronaći rješenje. On trenira odvojeno jer je postojala ideja da ode, ali kako nismo pronašli rješenje, vjerojatno će početi trenirati s nama. Odlučimo li tako, bit će jedan od igrača koji konkuriraju za momčad - najavio je Maresca uoči subotnjeg gostovanja kod Bournemoutha.

Linker
13. rujan 2024 21:53