PAUL ELLIS Afp
ZANIMLJIVA REAKCIJA

Pulišić: ‘Sraz s Englezima napunio nas je samopuzdanjem, ali još smo daleko od našeg cilja‘

‘Mislim da je momčad prešla jako dug put i mislim da bismo trebali biti ponosni na izvedbu‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. studeni 2022. 09:31

Christian Pulišić bio je igrač utakmice protiv Engleske. Amerikanac hrvatskih korijena koji igra za Chelsea odigrao je sjajnu utakmicu, pogodio vratnicu, ali imao i niz prodora i akcija u kojima je iskazivao svoju nogometnu klasu.

"Osjećao sam se kao da smo momčad koja je pokazala puno samopouzdanja i borila se na pravi način s vrlo čvrstim suparnikom. Učinili smo to za sve navijače na tribinama, kao i one koji su kod kuće gledali - nadam se da smo mnoge ljude učinili ponosnima, ali posao nije ni blizu dovršen, jer imamo još puno toga za napraviti, kazao je Pulišić te nastavio:

"Mislim da je momčad prešla jako dug put i mislim da bismo trebali biti ponosni na izvedbu, ali najviše od svega ona bi trebala donijeti samopouzdanje i dati nam sjajan osjećaj da ulazimo u posljednju utakmicu u skupini dovoljno dobri da je dobijemo. Dakle, kad završimo posao i prođemo kroz skupinu, možemo opet uživati ​​u uspjehu, ali onda se odmah vratiti na posao. Nismo ni blizu onoga što želimo biti, imamo još puno posla na ovom turniru."

Linker
20. travanj 2024 04:17