Andrij Jarmolenko

 David Loveday/tgs Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
PUKLA JE ‘LJUBAV‘

‘Rekao sam mu: Bio si mi idol, sad si ništa! Odgovorio mi je - od**bi! Sukob slavnih ukrajinskih igrača

Jedan od najboljih ukrajinskih nogometaša ikad našao se na žestokom udaru javnosti u svojoj zemlji
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2022. 16:25

Razlog? Anatolij Timoščuk (43) nije želio napustiti mjesto pomoćnog trenera ruskog Zenita, pa su ga se Ukrajinci odrekli i izbrisan je iz povijesti svoje zemlje.

Njegovu odluku da ne napusti redove Zenita osudio je i bivši suigrač u reprezentaciji Andrij Jarmolenko (32), inače nogometaš West Hama koji je otkrio detalje žustrog razgovora.

"Pitao sam ga kako može spavati noću, na što mi je rekao da ne spava", kaže Jarmolenko.

image

Anatolij Timoščuk

Alexey Filippov/Sputnik/Profimedia

"Rekao sam mu da mi je bio idol, a da mi sada više nije ništa. On mi je rekao da od**bem, ja sam njemu uzvratio istom mjerom i to je bilo sve", otkriva Jarmolenko.

Iako je od početka ruske invazije na Ukrajinu Timoščuk putem društvenih mreža poručio da želi mir, Ukrajinci su ga 'razapeli' jer je odabrao ostati živjeti u Sankt Peterburgu s Ruskinjom Anastasijom Klimovom.

Bivši kapetan Ukrajine Timoščuk je u karijeri igrao za Volyn, Šahtar Donjeck, Zenit, Bayern i Kairat, a za reprezentaciju je upisao rekordna 144 nastupa, pritom zabivši četiri gola. Danas, kao što smo i ranije naveli, radi kao pomoćni trener u ruskom velikanu čiji dres nosi i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Linker
17. travanj 2024 17:49