Nenad Bjelica

 RONNY HARTMANN Afp
DEMANTIRALI GLASINE

Šef Uniona o poziciji Nenada Bjelice: ‘Nikad nisam doživio da su svi igrači zadovoljni‘

Bjelica bi se trebao vratiti za dvoboj protiv Wolfsburga Nike Kovača koji se igra ovu subotu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 05. veljača 2024. 14:18

Otkad je prije dva kola nakon incidenta s Leroyem Sanéom zaradio suspenziju od tri utakmice i kaznu od 25.0000 eura, budućnost Nenada Bjelice uzavrela je tema u njemačkom nogometu.

Pojavile su se informacije da je 52-godišnji hrvatski stručnjak potpuno izgubio povjerenje svlačionice, a navodno se ozbiljno raspravljalo i o otkazu Bjelici, koji je na klupu Union Berlina sjeo tek krajem studenog. Ipak, na kraj svim glasinama sada je stao i predsjednik kluba, Dirk Zingler, u razgovoru za DAZN.

- Čini se da je nemir veći vani nego što je unutra. Radi se razumno, trenerski tim raste zajedno, razmjenjuju ideje, uče jedni od drugih. To mi se jako sviđa. Potpisali smo Nenada Bjelicu da nas zadrži u elitnom razredu. Vjerujem da će odluka o njemu biti donesena tek u svibnju, tako da pretpostavljam da će i tada biti na klupi - poručio je Zingler riješivši tako pitanje oko budućnosti aktualnog trenera.

Osvrnuo se Zingler i na nagađanja o gubitku povjerenja kod igrača diplomatskim odgovorom da je cjelokupno zadovoljstvo nemoguće postići.

- Nikad nisam doživio da su svi igrači zadovoljni, jer u bus ulazi njih 20, a na kraju igraju samo jedanaestorica.

Pred Bjelicom je sada posljednja utakmica u kojoj neće moći biti na klupi uz teren. U zaostalom susretu protiv Mainza, koji se igra ove srijede, ekipu će voditi njegov pomoćnik Danijel Jumić, dok bi se Bjelica trebao vratiti za dvoboj protiv Wolfsburga Nike Kovača, koji se igra ovu subotu.

Linker
21. travanj 2024 05:07