Christian Atsu (desno)

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
POTRAGA SE NASTAVLJA

Sinoćnji nogometni junak pronađen živ pod ruševinama! ‘Bio je na devetom katu zgrade koja se srušila...‘

‘Tri igrača i jedan sudac su spašeni. Živi su pronađeni i nogometaši Onur Ergun i Burak Oksuz‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. veljača 2023. 21:09

Nogometni reprezentativac Gane Christian Atsu, koji je u nedjelju u samoj završnici svojim pogotkom donio pogotku Hataysporu protiv Kasimpaše, pronađen je živ u ruševinama u pokrajini Hatay nakon razornog potresa koji je prošle noći pogodio Tursku.

Ekipa za potragu večeras ga je uspjela pronaći, javili su brojni mediji. Portugalska A Bola piše kako je bivši igrač Porta, Newcastlea i Chelsea pronađen s ozljedama desnog stopala i u poteškoćama s disanjem.

"Rečeno mi je da je Christian Atsu bio na devetom katu zgrade koja se srušila s još devet igrača i dva suca. Tri igrača i jedan sudac su spašeni. Čelnici kluba su na mjestu događaja i potraga se nastavlja. Naš brat će biti dobro. Ako Bog da. Vjerujmo.", napisao je na Twitteru ganski novinar Saddick Adams.

Podsjetimo, Atsu je u nedjelju navečer, nekoliko sati prije potresa, donio pobjedu Hataysporu u susretu protiv Kasimpase golom u 97. minuti.

Atsu je prema posljednjim informacijama s teškim ozljedama prebačen u bolnicu. Osim Anjega, među nestalima u potresu bili su i sportski direktor Hatayspora Taner Savut i klupski prevoditelj.

Živi su u ruševinama pronađeni nogometaši Onur Ergun i Burak Oksuz, a Kerim Alici se sam uspio izvući iz srušene zgrade.

Nažalost, vratar Malatyaspora Ahmet Ejup pronađen je mrtav.

Linker
22. travanj 2024 22:23