Antonio Mirko Čolak

 KIRK O €™ROURKE/RANGERS FC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Kirk O €™rourke/rangers Fc/Shutterstock Editorial/Profimedia
TAKO SE TO RADI

Sjajan dan za Hrvate na Otoku! Jedan zabio, drugi asistirao u velikoj pobjedi

Jedan stalni i jedan povremeni reprezentativac nastavljaju sa sjajnom formom.
Piše: HINAObjavljeno: 29. listopad 2022. 18:50

U susretu 13. kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je pobijedio Aberdeen sa 4-1, a prvi gol za domaći sastav zabio je hrvatski nogometaš Antonio Čolak.

Gosti su poveli u 21. minuti golom Connora Barrona, no samo šest minuta kasnije Čolak je izjednačio. Bio je to njegov već 11. pogodak ove sezone. John Lundstram je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2-1 okrenuvši rezultat.

U nastavku susreta domaćin je zabio još dva gola. James Tavernier je u 51. minuti na asistenciju Borne Barišića pogodio za 3-1. Isti je igrač u 60. minuti imao jedanaesterac, no nije bio precizan, a konačnih 4-1 postavio je Morelos u 85. minuti.

Barišić je ušao u igru u osmoj minuti nakon što se ozlijedio Ridvan Yilmaz i igrao je do kraja, dok je Čolak napustio teren u 80. minuti.

Pobjedu je ostvario Hibernian koji je sa 3-0 slavio protiv St. Mirren. Za domaći sastav je do 78. minute igrao Marijan Čabraja.

Celtic vodi na ljestvici sa 30 bodova, Rangers ima 29 bodova i utakmicu više, dok je Hibernian treći sa 20 bodova.

Linker
17. travanj 2024 05:11