MI NEWS Nurphoto Via Afp
SMIJENJEN PRIJE 4 DANA

Slaven Bilić se ekspresno vraća u trenersku klupu? Bivši izbornik Vatrenih u užem krugu kandidata

Slaven Bilić vrlo bi se brzo mogao vratiti treniranju nakon otkaza u Watfordu
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2023. 07:43

Turski Fanatik tvrdi kako je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije na užem popisu želja tamošnjeg aktualnog prvaka Trabzonspora. Riječ je o trenutno šestoplasiranoj momčadi turskog prvenstva koja nakon 23 kola zaostaje 19 bodova za liderom Galatasarayjem.

Dosadašnji trener Abdullah Avci ponudio je ostavku, a Bilićevo se ime dovodi u krug užih kandidata za njegovog nasljednika uz Sergena Yalcina, Cagdasa Atana i Fatiha Tekkea.

Bilić je bez angažmana otprije 4 dana kada je smijenjen u Watfordu. Na klupi kluba s Vicarage Roada zadržao se manje od šest mjeseci.

Bivši izbornik Vatrenih poznato je trenersko ime u Turskoj nakon što je vodio Bešiktaš između 2013. i 2015. godine prije odlaska u West Ham. Kasnije je još vodio Al-Ittihad, West Bromwich Albion, Beijing Guoan i spomenuti Watford.

POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Sram me je ovoga što se događa u Dinamu! Bit će posljedica, ali za te ljude ovo je očito samo igra". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao sva događanja na Skupštini Dinama u podcastu ‘VAR soba‘. Sve ostalo o komešanjima u Dinamu, o tome što bi Dario Šimić mogao promijeniti u Maksimiru i koji mu je klub uzor, kao i najavu cijelog 25. kola SuperSport HNL pogledajte u novom izdanju podcasta posvećenog hrvatskom nogometu:

Linker
04. svibanj 2024 05:31