ASHLEY WESTERN/COLORSPORT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ashley Western/colorsport/shutterstock Editorial/profimedia
PODIJELIO JAVNOST

FOTO Slavni Nijemac u društvu Vatrenog, ova objava izazvala je lavinu reakcija: ‘Tri prijatelja ili tri zmije?‘

Jednima će trojac koji je osvojio Ligu prvaka nedostajati, a drugi im dosta toga zamjeraju
Piše: SNObjavljeno: 25. lipanj 2023. 16:27

U subotu navečer na Twitter profilu Kaija Havertza osvanula je zanimljiva fotografija. Dok njemački reprezentativac čeka na veliki transfer, jer pitanje je trenutka kada će dres Chelseaja zamijeniti Arsenalovim, vrijeme provodi u društvu starih prijatelja Matea Kovačića i Andreasa Christensena.

"Tri prijatelja", stoji iznad objavljene fotografije 24-godišnjeg ofenzivca. Sudeći po komentarima ispod objave, navijačima Chelseaja nije se pretjerano svidjelo vidjeti ovaj trojac na okupu. Vjerojatno zato što Kovačić i Christensen više nisu njihovi igrači, a ni Havertzova adresa neće ostati na Stamford Bridgeu.

Naš reprezentativac potpisao je za Manchester City do ljeta 2027., a Christensen je već godinu dana branič Barcelone. Havertz je, rekosmo, na pragu prelaska na Emirates, vjerojatno će iduću sezonu provesti u redovima ljutog Chelseajevog rivala Arsenala.

Dijelu pratitelja svidjelo se druženje trojca koji je zabilježio nastup u finalu Lige prvaka 2020./2021, kada je Chelsea s 1:0 savladao Manchester City upravo pogotkom Kaija Havertza. Dok mu dio londonskih navijača zahvaljuje, drugi ga naziva izdajnikom, kao i preostali dvojac koji je napustio Stamford Bridge.

"Tri prijatelja koja su napustila brod koji tone", komentar je korisnika ‘Now.Arsenal‘, a mnogi su u sličnom tonu:

"Bolje reći tri zmije", "tri luzera", "trojac koji je pobjegao iz malog londonskog kluba", "smijete li se Chelseaju?" nastavlja se u komentarima pod objavom.

Ima i onih koji su ipak malo zahvalniji i realniji, pa su se sjetili svega što je navedeno društvo ostavilo pod grbom Chelseaja:

"Kai, hvala na Ligi prvaka i prekrasnim sjećanjima", "Predivno, Kai, Kova i Andreas", "rado ćemo vas se sjećati", dio je pozitivnih reakcija, a nekima će Hrvat, Nijemac i Danac nedostajati, pa je jedan od korisnika napisao "obriši ovo, rasplakat ću se".

Linker
03. svibanj 2024 01:12