Samir Nasri i Didier Deschamps

 FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA Franck Fife/afp/profimedia
OTVORIO KARTE

Slavni nogometaš priznao na detektoru laži: ‘Lagao sam izborniku da sam ozlijeđen, bio sam na bazenu‘

Samir Nasri se nije odazvao Didieru Deschampsu, ali kasnije nije išao na Svjetsko prvenstvo
Piše: SNObjavljeno: 19. ožujak 2024. 06:01

Manija podcasta poplavila je sportski svijet posljednjih godina, a činilo nam se da smo sve formate već vidjeli dok francuski Canal+ nije predstavio formu u kojoj poznati sportaši odgovaraju na pitanja spojeni na poligraf, odnosno detektor laži.

Prvi koji nije mogao lagati voditelju i publici bio je Samir Nasri. Najintrigantniji djelovi koje je bivši francuski reprezentativac rekao u ovom podcastu odnosili su se na odnos s Didierom Deschampom koji ga nije pozvao na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Bio sam potpuno uvjeren da ću biti na Mundialu, već sam se vidio u Brazilu. Gledao sam te utakmice na televiziji i cijelo vrijeme jako žalio što nisam tamo. Govorio sam si kako je to trebalo biti moje natjecanje. Imao sam jako dobru sezonu, bio pun samopouzdanja - ispričao je Nasri.

On je, pak, nekoliko mjeseci ranije prevario Deschampsa.

- Pozvao me je na jednu reprezentativnu akciju, ali ja sam već bio na odmoru u Los Angelesu. Rekao sam mu da sam ozlijeđen, da imam problema s koljenom, ali sam u stvari bio kod bazena.

Nasri je istaknuo i kako ima loš odnos s još jednmim bivšim francuskim izbornikom, Raymondom Domenechom. On je Nasrija u svojoj knjizi prozvao sebičnim, a optužio ga je i da je uznemiravao suigrače za vrijeme priprema.

- Ljut sam na njega jer je širio neistine o meni. Njega stvarno ne volim - rekao je Nasri.

Linker
27. travanj 2024 20:07