ADRIAN DENNIS Afp
SKANDAL U PREMIER LIGI

Šokantan propust osiguranja na Otoku. U svlačionicu Uniteda postavljeni uređaji za prisluškivanje

Ta utakmica bila je ključna za Ten Haga, u slučaju poraza zasigurno bi dobio otkaz
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2024. 23:24

Skandal ponovno trese engleski nogomet. Manchester United prošle je nedjelje gostovao kod Aston Ville, završilo je bez pogodaka, ali na površinu je isplivao detalj koji je šokirao Otok.

Naime, kako doznaje Sun, u svlačionicu Uniteda postavljeni su uređaji za prisluškivanje. Počinitelj, čiji podatci nisu javno poznati, kazao je da je uspio prevariti zaštitare na Villa Parku, ući u svlačionicu i postaviti uređaje.

Snimljen je razgovor koji je Erik ten Hag obavio s igračima uoči utakmice, a iako engleski mediji posjeduju snimke, u ovom trenutku nisu ih javno objavili.

image

Erik ten Hag i Marcus Rashford

ADRIAN DENNIS Afp

- Ovo je šokantan propust osiguranja, postavlja se ozbiljno pitanje: Kako se ovo moglo dogoditi? Dobra je stvar što se ništa loše nije dogodilo, ništa što bi utjecalo na ishod utakmice. Riječ je o osobi koja je htjela izvesti prank, navijaču Manchester Uniteda koji je htio čuti što Ten Hag ima za reći igračima. Ipak, postoje razlozi za zabrinutost, čovjek je neometano ušao u svlačionicu jednog od najvećih engleskih klubova dva dana prije utakmice! - kazao je neimenovani izvor za Sun.

Ta utakmica bila je ključna za Ten Haga, u slučaju poraza zasigurno bi dobio otkaz, a s remijem si je očito kupio još vremena na klupi Crvenih vragova.

Linker
13. listopad 2024 01:00