Emre Çolak

 SERCAN KUCUKSAHIN/Anadolu Agency Via Afp
GROM IZ VEDRA NEBA

Šokirao sve u klubu: Bivši reprezentativac Turske potpisao ugovor, igrao pola sata, pa objavio mirovinu

Još uvijek se ne zna je li njegova odluka povezana s potresom u Turskoj
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. veljača 2023. 21:36

Turski nogometaš Emre Çolak (31) bio je član španjolskog trećeligaša Intercityja iz Alicantea tek 17 dana.

Španjolskom klubu priključio se u zimskom prijelaznom roku da bi mu pomogao izbjeći ispadanje, a nakon što je u nedjelju odigrao prvu utakmicu za svoj novi klub objavio je kako - prekida karijeru!

Intercity je svladao Bilbao Athletic s 1:0, a Çolak je odigrao pola sata te je sa suigračima proslavio važne bodove. Samo par sati kasnije na Instagramu je turski nogometaš objavio:

"Prekidam s nogometom. Bog vas blagoslovio, živjet ću za sreću moje obitelji nakon današnjeg dana. Imam život, provodit ću vrijeme sa svojima voljenima."

U Intercityju šok i nevjerica, vijest o Çolakovoj odluci doznali su na internetu.

- To je za nas iznenađenje, nismo znali ništa. Ne znamo je li to povezano s potresom u Turskoj ili nije. Razgovaramo s igračem da vidimo možemo li se dogovoriti, ali još uvijek nema ništa službeno - rekao je klupski izvor novinaru Marce.

Çolak je s Intercityjem potpisao ugovor do kraja aktualne sezone, prije toga nastupao je za turskog drugoligaša Göztepe.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

‘Dinamo ima svjetskog talenta, u tim godinama takav nije bio ni Luka. Od ljeta ga vidim u reprezentaciji‘. Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao igru veznjaka Modrih na utakmici protiv Istre. Pričali smo i o putu kojim je očigledno da Hajduk mora ići, ali i koje su dvije momčadi pokazale najljepši nogomet u nastavku domaćeg prvenstva. U novoj ‘VAR sobi‘ pogledajte analizu cijelog 21. kola SuperSport HNL:

Linker
29. travanj 2024 14:53