FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA
ZANIMLJIVO DRUŽENJE

Španjolci susret Luke Modrića i engleske ikone povezali s pričom o velikom transferu

Modrić i slavni Englez zajedno su proveli vrijeme na otoku Šipanu, što je pobudilo pažnju medija
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2023. 09:41

Može li se Luka Modrić priključiti Leu Messiju u Inter Miamiju? Naslov je to članka kojeg je objavila engleska inačica portala AS. Na taj ih je tekst, kako i sami pišu, privukao podatak da su na hrvatskom otoku Šipanu zajedno ljetovali kapetan Vatrenih i David Beckham, engleska legenda i suvlasnik nogometne momčadi s Floride. Odmah su se pojavile razne priče, pa i ta o mogućem dolasku Modrića na zimu.

Osim Messija, u Inter su stigli i Sergio Busquets, odnosno Jordi Alba, a dođe li Modrić, moglo bi se govoriti o nastavku ekspanzije s bivših igrača Barcelone, na one iz Reala.

Podsjetimo, Carlo Ancelotti dao je svojim igračima nekoliko slobodnih dana nakon što je Real u petak odigrao svoju utakmicu španjolskog prvenstva u kojoj je pobijedio Celtu s 1:0. Modrić se uputio na Šipan, a Beckham ga je dočekao na prijateljskom razgovoru, čije su teme zasad nepoznanica.

Problem u eventualnom Modrićevom dolasku u Miami je taj što bi, da i hoće, tamo mogao doći jedino kao slobodan igrač. Budući da ima ugovor do 30. lipnja 2024. godine, to neće biti moguće. Prijelazni rok u MLS-u završio je još 2. kolovoza.

Linker
01. svibanj 2024 06:57