Stefan Bajčetić

 Andrew Yates/Zuma Press/Profimedia
ČEKA SE ODLUKA

Srbi i Španjolci nastavljaju ‘rat‘ za mladu zvijezdu Liverpoola: ‘Rade maksimalan pritisak na njegovog oca‘

"Srbija ga želi imati u momčadi već u ožujku, ali stižu informacije da se odlučio za Španjolsku"
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 25. veljača 2023. 09:50

Stefan Bajčetić (18) jedno je od najvećih nogometnih otkrića godine. Mladi veznjak, još uvijek junior, preko noći je izrastao u glavnog veznjaka Liverpoola. Bajčetić je ugovorno vezan za Liverpool do lipnja 2027., pa je jasno da ga nitko ne mami da promijeni klub, ali zato je za njim prava reprezentativna potjera u kojoj sudjeluju Španjolska - u kojoj je rođen i odrastao - te Srbija.

"Čelnici i treneri Španjolskog saveza poduzimaju sve korake kako bi se Bajčetić odlučio za Furiju", objavila je "Marca".

Međutim, iste korake poduzima i Srpski nogometni savez.

"Nogometni savez Srbije radi maksimalan pritisak kako na oca, bivšeg igrača Celte, tako i na samog igrača: Srbija ga želi imati u momčadi već u ožujku kada kreću kvalifikacije za EP. Međutim, stižu informacije da je Bajčetić odlučio igrati za Španjolsku. Uostalom, prošlog je kolovoza debitirao za U19 momčad Španjolske. Njegova odluka nije konačna, iako je igrač dao riječ Španjolskoj. Rođen je u Vigu, izgleda da mu je jasno da njegova budućnost leži u Španjolskoj, ali jasno je da ima pravo igrati i za Srbiju", piše Marca.

Stefanov otac je Srđan Bajčetić, a majka mu je Španjolka. Ove sezone je upisao 22 nastupa za Liverpool i brzo izrastao u jednog od nositelja momčadi.

Linker
13. svibanj 2024 16:38