Goran Stevanović, izbornik Srbije U-21

 ALEXANDER JOE/AFP/PROFIMEDIA Alexander Joe/Afp/Profimedia
NOVO RAZOČARANJE

Srbi na dalekom sjeveru doživjeli debakl, mediji oštri: ‘Izbornika i sve igrače trebalo bi biti sram...‘

Niti u drugom pokušaju mlada reprezentacija istočnih nam susjeda nije pobijedila Farske Otoke.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2022. 19:53

U Srbiji su nemirni. Zašto? Ne, nije zbog geopolitičke situacije. Već zbog - mlade nogometne reprezentacije. Orlići, kako ih zovu u narodu istočnih nam susjeda, niti u drugoj utakmici u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2023. nisu uspjeli pobijediti - Farske Otoke!

Igrao se prvi dvoboj u studenom prošle godine u Novom Sadu, završilo je tada 0:0, a sada su Farani tamo na dalekom sjeveru, u gradu Klaksviku odigrali sa Srbijom 1:1. Da su ih pobijedili, momci s dalekog sjevera Europe završili bi na koncu u skupini ispred Srbije, no ovako je momčad Gorana Stevanovića završila na 3. mjestu s 12 bodova, a Farani su 4. s dva boda manje.

Ono što je jasno jest to da niti jedna reprezentacija neće na kontinentalnu smotru iz te skupine. Najbliže je Francuska, koja na čelu skupine ima šest bodova viška nad Ukrajinom uz međusobni dvoboj koji se igra u četvrtak, na neutralnom terenu u Istanbulu.

Srpski Kurir je u izvještaju napisao da jedan igrač iz reprezentacije Srbije do 21 godine na tržištu vrijedi više od svih Farana zajedno, kao i to da bi izbornika trebalo biti sramota...

Linker
19. travanj 2024 22:52