Pedja Milosavljevic/afp/profimedia
UTRKA S VREMENOM

Srbi u strahu: Najbolji napadači srpske reprezentacije propuštaju najveću utakmicu na otvaranju SP-a!?

Najbolji napadači srpske nogometne reprezentacije mogli bi propustiti otvarajuću utakmicu SP-a u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2022. 12:34

Probleme s ozljedama vuku i Dušan Vlahović (Juventus) i Aleksandar Mitrović (Fulham) i čini se da bi za njih ogled protiv Brazilaca (24. studenog) mogao doći prerano.

Srpska ‘Politika‘ tako navodi da postoji velika vjerojatnost da će momčad pod vodstvom Dragana Stojkovića taj ogled igrati oslabljena za udarni napadači dvojac. Naime, Mitrović, rekorder po broju golova za Srbiju, još uvijek hoda uz pomoć štaka. Ozljedu stopala vuče još od 24. rujna i ogleda protiv Švedske, a liječnički tim Srbije čini sve u svojoj moći da ga osposobi na vrijeme. Vjeruje se da će za oglede protiv Kameruna i Švicarske biti spreman.

Vlahović je također dulje vrijeme izvan terena zbog problema s aduktorom. Tetiva je i dalje upaljena i to mu predstavlja veliki problem. Iako u Juventusu trenira, radi po posebnom programu odvojeno od ostatka momčadi. Posljednju utakmicu odigrao je 25. listopada u Ligi prvaka protiv Benfice.

Vlahović je ove sezone zabio 8 golova u 15 nastupa za Juventus u svim natjecanjima, dok je Mitrović zabio 9 golova u Premier ligi u 12 susreta.

Linker
24. travanj 2024 00:56