Stefan Bajčetić

 WALEED ZEIN Anadolu Agency Via Afp
NA PREKRETNICI

Srpska reprezentacija ostala bez čuda od djeteta? ‘Izgubili smo jednog od najvećih talenata svijeta‘

Srđan Bajčetić mogao bi se naći na popisu španjolske reprezentacije za predstojeće kvalifikacijske oglede u ožujku
Piše: SNObjavljeno: 20. veljača 2023. 13:10

Vijest je to koju donosi španjolski dnevnik As navodeći kako su u Španjolskom nogometnom savezu odlučni da ne izgube još jednog velikog talenta kao što je ranije bio slučaj sa Alvarom Rodriguezom, Alejandrom Garnachom i Nicom Pazom. Oni su umjesto Španjolske u kojoj su rođeni izabrali, izabrali Urugvaj odnosno Argentinu. Riječ je o talentiranim 18-godišnjacima kojima se prognoziraju sjajne igračke karijere.

Bajetić je ove sezone eksplodirao u dresu Liverpoola i izabran je za najboljeg igrača mjeseca. Liverpool ga je doveo kao 16-godišnjaka iz Celte Vigo, a u redovima ‘Redsa‘ nedodirljiv je nakon ozljede Thiaga Alcantare.

Bajčetić je član španjolske U18 reprezentacije, a novi španjolski izbornik Luis de la Fuente gledat će ga uživo u akciji u okršaju Liverpoola i Reala u Ligi prvaka, nakon čega bi mogao uslijediti spomenuti poziv. Ukoliko ga prihvati i dobije priliku, Bajčetić bi time zatvorio vrata srpskoj reprezentaciji.

"Izgubili smo jednog od najvećih talenata svijeta", piše Kurir za Bajčetića.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što je Ivan Leko želio poručiti s izjavom kako nije u Hajduk došao kako bi trenirao juniore? U kakvom stanju splitski klub dočekuje najveći hrvatski derbi protiv Dinama? Je li se u redovima Modrih jedan igrač napokon stabilizirao? Kako je Istra 1961 došla do četvrtog mjesta u prvenstvu i je li to dokaz kako je projekt s Alavesom uspio? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
26. travanj 2024 11:40